Jeroen (44) heeft een affaire met zijn getrouwde overbuurvrouw

01.09.2021 10:28
De bijman Jeroen vreemdgaan overbuurvrouw Beeld: Shutterstock

Jeroen (44) gescheiden, vader van een dochter (12), heeft sinds zes jaar een relatie met zijn getrouwde overbuurvrouw Jasmijn (45).

“Ik weet dat Jasmijn op een aanmoediging van mijn kant wacht. Pas als ik haar beloof dat wij samen verder zullen gaan, zal zij een scheiding aanvragen. Maar dat weiger ik pertinent. Ik ben stapelverliefd, maar wil niet degene zijn die haar huwelijk laat klappen. Als ze gaat, moet ze het doen voor zichzelf. Onze relatie is gedoemd te mislukken als we verder gaan op de puinhopen van haar huwelijk. Sowieso is onze relatie heel gecompliceerd. Jasmijn is mijn overbuurvrouw.”
 

Onze gesprekken werden intiemer

“Toen ik nog getrouwd was, hielden we vaak buurtbarbecues met de hele straat. Jasmijn en haar man Dave waren daar natuurlijk ook bij. Onze dochters zijn dikke vriendinnen. Zes jaar geleden leerden we elkaar beter kennen, ik was toen al gescheiden. Jasmijn en haar man kregen een hond, net als ik, en ik kwam haar vaak tegen bij het uitlaten. Ik werk in de avonduren en ben overdag veel thuis. Ik zorg dan voor mijn dochter, die ’s avonds bij haar moeder slaapt. Mijn ex woont op loopafstand.

De gesprekken die Jasmijn en ik voerden tijdens het uitlaten, gingen steeds dieper. Jasmijn biechtte op dat haar huwelijk slecht is. Er is nog weinig liefde, laat staan seks. Ze wil niet bij haar man weg vanwege hun drie dochters, maar ook vanwege het geld. Haar schrikbeeld is om op een flat te komen te zitten. Ze zal dan moeten werken – daar moet ze niet aan denken. Als de kinderen op school zaten, spraken wij af voor een wandeling met de honden of een kop koffie. Onze gesprekken werden intiemer, we spraken over seks en al snel belandden we in mijn bed. Het hek was van de dam. We waren smoorverliefd.”
 

Lees ook
‘Mijn huwelijk is een soort wapenstilstand, liefde vind ik bij mijn minnaar’ >

 

Ik zie samenwonen niet zitten

“Tegelijkertijd is de situatie uitzichtloos. Jasmijn durft nog steeds niet in het diepe te springen en een scheiding aan te vragen. Ze heeft geen idee waar ze heen moet en ik bied niet aan dat ze bij mij mag intrekken. Soms maakt ze het daarom uit om na een paar weken weer met hangende pootjes bij me terug te komen. Zo gaat dat al zes jaar.

Ik vind haar mooi, lief en sexy en zou haar het liefst altijd om me heen hebben, maar ik zie samenwonen niet zitten. De verstandhouding met mijn ex en dochter is nu prima. Als ik de overbuurvrouw in huis neem met haar drie kinderen, roep ik een hoop ellende over me heen. Mijn dochter zal me dat niet in dank afnemen.

Jasmijn is een perfecte actrice. Niemand vermoedt iets – in de straat denken ze dat we goede vrienden zijn. Haar man Dave begraaft zich in zijn werk en zal hier en daar ook wel wat scharreltjes hebben, vermoedt zij. Ze hebben weliswaar geen seks, maar ook nooit ruzie. ‘Ach, hij heeft een goedkope inwonende huishoudster, kok en nanny voor zijn kinderen’, grapt Jasmijn altijd. En zij kan dankzij hem fulltime moederen. Ik vraag me af of ze ooit de stap durft te nemen weg te gaan bij Dave. Zeker niet zolang ik haar geen gespreid bedje bied. Ach, misschien word ik wel verliefd op een ander, op een vrouw die allang keurig gescheiden is en met wie het vast makkelijker is. Tot die tijd modderen Jasmijn en ik voort.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram.