‘Een blowjobcursus deed wonderen voor mijn relatie’

08.07.2021 12:55
vonkt weer seksleven blowjob cursus Beeld: Shutterstock

Laurien (29), getrouwd met Armin (33) en moeder van twee dochters (7 en 5), moest er niet aan denken om orale seks te hebben, tot frustratie van haar man. Meer vanuit een geintje besloot Laurien een blowjobcursus te volgen en daarna was het hek van de dam.

“Orale seks? Ik moest er niks van hebben. Niet om te ontvangen, maar zeker niet om te geven. Ik vond het maar vies, was doodsbang voor een ejaculatie in mijn mond. In eerdere relaties had ik het nooit gedaan. Daardoor was ik ook onzeker, wist niet goed hoe dat nou moest; fellatio bij een man.

In het begin accepteerde mijn vriend Armin mijn weigering nog, maar hij liet geen mogelijkheid onbenut om me te laten weten wat hij wilde. Maakte zinspelingen op ‘hoe lekker zijn lolly was’ en duwde soms letterlijk mijn hoofd richting zijn kruis. Het werd echt een dealbreker in onze relatie. Armin klaagde er regelmatig over hoe geremd ik was in bed en hoe jammer hij dat vond. Spannender dan doggystyle werd het bij ons niet.

Lees ook
Moeders over hun seksuele fantasieën: ‘Niks zo opwindend als een man die me vastbindt’ >

Zijn mooiste cadeau ever

Maar vorig jaar februari veranderde dat. Tijdens een suf dagje Huishoudbeurs met mijn nichten kwam ik op het zogenaamde Plein der Lusten in gesprek met een seksexpert, een verkoopster van een bekende seksshop. Zij vertelde over workshops die via de winkel werden aangeboden en wees me met name op de blowjobworkshop.

Meer vanuit een geintje dan echt serieus besloot ik me aan te melden en ging ik ‘op cursus’, samen met mijn oudste nicht. Maar hoe lacherig we er ook heen gingen, uiteindelijk heb ik er echt veel geleerd. Technieken, plagerijtjes en fijne plekjes, maar ook hoe ik de controle kon nemen. Ik ging met een berg zelfvertrouwen naar huis en verraste Armin dezelfde avond met een prikkelende pijpbeurt. Zijn mooiste cadeau ever, noemde hij het.

Seksles

Daarna was het hek van de dam; het afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar meer cursussen. Met name die ik met mijn partner kon doen. Erotische massages. Mindful vrijen. Tantraseks. Noem het maar op of we hebben het geprobeerd, zowel online als in real life. Soms was het hilarisch, maar meestal leerden we er echt iets van. Maar bovenal bleek seksles de injectie die ons seksleven en onze relatie nodig hadden. Ik durf echt te zeggen dat er tussen ons veel meer aansluiting, verbinding, overgave en verdieping is gekomen.”
Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

Op zoek naar een cadeautje voor jezelf of je partner? Dit zijn een aantal van onze suggesties:

Extra leuk: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.