‘Ons seksleven verzesvoudigde nadat ik hem vertelde over mijn fantasieën’

31.05.2021 12:42
het vonkt weer seks fantasie man verteld bdsm Beeld: Shutterstock

Het scheelde niet veel of hun seksleven was overleden, maar dit stel wist hem nog net op tijd nieuw leven in te blazen. En zie: de vonken spatten er weer vanaf.

Kirstin (39), woont samen met Remco (37) en heeft een zoon (4).

“Of het nou in Game of thrones, Fifty shades of de Netflix-serie Bonding was, ik keek met meer dan gemiddelde interesse naar de scènes met sm-achtige taferelen. Bij de gedachte aan vastbinden, slaan, zweepjes en blinddoeken werd ik flink opgewonden. Maar dat delen met mijn partner? Echt niet.

Ik schaamde me, vond mezelf raar. Wie wordt er nou geil bij het zien van een pak rammel? Sowieso spraken Remco en ik niet echt veel meer over seks. Na de geboorte van zoon Jimmy praatten we eigenlijk alleen nog maar over ons kind. We waren dolverliefd op Jim, maar van enige interesse in elkaar was nauwelijks sprake. Laat staan van een gezond seksleven. Als we eens per maand vreeën was het veel.
 

Fantaseren

Met mijn lustgevoel was echter niets mis. Als Remco avonddienst had en ik alleen in bed lag, vond ik het heerlijk om te masturberen. Het liefst met een lekkere bdsm-scène van Pornhub op mijn laptop erbij. Ik fantaseerde stiekem over hoe ik zou worden vernederd en geslagen door een dominante man. Dat kon nooit mijn eigen man zijn, zo dacht ik. Je kon veel over Remco zeggen, maar hij kan nog geen spin doodmaken en is een zachtgekookt ei als het om Jimmy gaat. Maar dat was een misrekening van mijn kant. Dat bleek wel toen Remco me betrapte. Althans, niet live.

Er zat een of ander dark virus op mijn laptop. Toen Remco op onderzoek uitging en mijn geschiedenis checkte, zag hij allerlei verwijzingen naar vette pornofilms met namen die er niet om logen. Termen als domination, brutal whipping en sex slave vlogen hem om zijn oren. Mijn computer moest zijn gehackt, stelde hij. Tja, toen zat er niets anders op dan hem te bekennen dat het mijn eigen fantasieën waren.
 

Meer lezen?
Neem hier een abonnement op Kek Mama, de #1 glossy voor moeders.

 

Eerlijk

In eerste instantie reageerde hij geschokt: hoe pervers was ik wel niet? Daarna werd hij boos. Waarom deed ik aan soloseks terwijl ik the real thing kon hebben? Gevolgd door interesse: wat wond me dan precies zo op? Het opende de deur naar eerlijke gesprekken over onze diepste wensen op seksgebied. Samen verdiepten we ons in de sm-leer.

Uiteindelijk sloegen we aan het experimenteren. Eerst met onschuldige zwarte veertjes, later stapten we over op tepelklemmen en handboeien. Remco groeide steeds meer in zijn rol en bleek een prima Meester Dominant te zijn.
 

Uitgebreid sm-spel

Nu, twee jaar later, is ons seksleven verzesvoudigd. Er gaat geen week voorbij waarin we geen uitgebreid sm-spel spelen. We hebben allerlei attributen, maar ook speciale kleding. Remco draagt meestal een leren pak, zelf heb ik het liefst een latexpakje aan met lange laklaarzen. We hebben zelfs het Liberator Black Label Wedge Ramp-liefdeskussen aangeschaft: een luxe zwartleren kussen dat je goed kunt gebruiken voor bijzondere standjes, maar waaraan bijvoorbeeld ook makkelijk handboeien en kettingen kunnen worden bevestigd.

Als tussendoortje vind ik zachtaardige vanilleseks prima, waarin we zonder toeters en bellen de liefde bedrijven. Maar eerlijk gezegd smeek ik Remco ook dan of hij nog even op mijn tepels wil bijten of me een tik op mijn billen kan geven. Ik ben gewoon verslaafd aan de sensatie van pijn en lust.”

Ook samen experimenteren? Dit zijn een aantal leuke speeltjes om mee te beginnen. Extra fijn: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.