In samenwerking met Kek Mama

Weer regelmaat aanbrengen na de vakantie? Déze (kijk)tip helpt

09.09.2019 09:23

Clubjes die weer zijn begonnen, een nieuwe groep op school en weer veel ‘moeten’; het is even wennen om na de vakantie weer in het oude ritme te komen met het gezin. Vooral voor kleuters kan het lastig zijn om overzicht te krijgen. Wat nu?

Bekijk het maar

Heeft jouw kleuter moeite alles weer bij te benen? Gaat vanzelf makkelijker als jullie weer in het dagelijkse ritme zitten. Het vrolijke programma Zin in Zappelin op NPO Zappelin helpt jouw kleuter spelenderwijs structuur aan te brengen aan de dag.

Allerlei handelingen komen aan bod bij presentatrice Fenna Ramos en knuffel Zappie; van het ontbijten en tandenpoetsen in de ochtend tot het voorlezen voor het slapen. Het geeft je kleuter, naast gezellig kijkplezier, in no time een handige routine. Komt de rust er voor jou ook weer in.

Kijktip: Zin in Zappelin

De hele dag door beleeft Fenna avonturen. Ze vertelt verhalen, speelt spelletjes, kookt, knutselt en zingt vanuit haar eigen woonkamer, slaapkamer, of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Zin in Zappelin is elke werkdag te zien tussen 07:00 uur en 08:00 uur op NPO ZappelinOf kijk hier de afleveringen terug!