Victoria Koblenko is zwanger van haar eerste kind

18.04.2016 10:24

Mooi nieuws op deze maandagmiddag: Victoria Koblenko verwacht samen met oud-voetballer Evgeniy Levchenko hun eerste kindje. ‘Geen woorden, maar daden!’ Zo luidt Evgeniy het nieuws via Instagram de wereld in.

‘Meervoud van lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten’ schrijft Victoria bij haar foto. ‘Oh ja, Evgeniy mag de was doen’.

Met de zin ‘Levchenko mag de was doen‘ maakt Victoria een knipoog naar het interview dat de voetballer pas gaf aan het AD. Hij kwam namelijk flink onder het vuur te liggen met de uitspraak ‘Nederlandse vrouwen gedragen zich te veel als mannen‘. Voor Victoria had hij in ieder geval wel lovende woorden ‘Ze heeft een heel sterke mening, zeker. Maar ze is tegelijkertijd op en top vrouw en ze is zeker iemand die een man de ruimte laat om gewoon de man te zijn‘.

Het gerucht dat Victoria haar eerste kindje verwacht ging vorige maand al. De actrice en Levchenko gingen in 2008 na een relatie van 5 jaar uit elkaar. Vanaf begin dit jaar zijn de twee weer bij elkaar en nu is het dus tijd voor de volgende stap.