‘Haar vader had bijna het verkeerde kind mee naar huis genomen’

17.11.2022 06:16
disney-pyjamas_voor_kinderen

Je kind vergeten af te zetten bij de crèche of bijna het verkeerde kind mee naar huis nemen. Het kan iedereen overkomen: zo’n gigantische opvoedblunder.

Marlies (47): “Gehaast kwam de vader binnen op het kinderdagverblijf waar ik werkte. Terwijl ik op de bank een baby de fles zat te geven, zag ik hoe hij gezellig tegen een kind stond te kletsen voor hij het oppakte om mee naar huis te nemen.

“Hij schaamde zich kapot en bleef me vragen dit nooit aan zijn vrouw te vertellen”

Net op tijd zei ik: ‘Ik wil niet vervelend doen, maar die is niet van jou. En als je de luier opendoet, zie je waarom’. Hij had een jongetje in zijn armen, maar kwam zijn dochter ophalen. Die vader schaamde zich kapot en bleef me vragen dit nooit aan zijn vrouw te vertellen.”

Lees ook – “Het kinderdagverblijf belde: ‘Help, we kunnen je dochter niet vinden!’” >

Jij ook hier?

Hanneke (28): “Mijn man is weleens met onze jongste op zijn werk aangekomen, die was hij vergeten af te zetten bij de crèche. Pas toen hij zijn fiets vastzette, had hij in de gaten dat ze nog steeds achterop zat.”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.