Sterrenbeeld Weegschaal: dít zijn de karaktereigenschappen van je kind

10.12.2020 13:02
sterrenbeeld weegschaal zegt over je kind Beeld: Getty Images

Is je kind een Weegschaal (23 september – 23 oktober)? Dan is hij waarschijnlijk geen grote ruziemaker en een aardige twijfelkont. Maar ook de volgende eigenschappen zeggen iets over z’n karakter. 

Bemiddelaar

Ruzie met een vriendje of broer of zus? Wellicht hoef jij dan niet de vredestichter te zijn, want jouw kleine Weegschaal zal er waarschijnlijk zelf voor zorgen dat het weer goed komt. Harmonie is niet voor niets z’n toverwoord.
 

Gevoel voor schoonheid

Schilderen, tekenen, verhalen schrijven: je kind is behoorlijk creatief. Daarbij heeft hij ook een goed gevoel voor schoonheid. Met name de vrouwelijke Weegschalen houden van luxe en mooie dingen.  
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Maagd: dít zijn de karaktereigenschappen van je kind >

 

Toegewijd

De rug toekeren naar een vriend of familielid? Dat zal je kind niet snel doen. Hij is erg toegewijd aan zijn dierbaren en zet ze dan ook graag in de schijnwerpers.
 

Twijfelkont

Een knoop doorhakken is misschien niet de sterkste kant van je kleine Weegschaal. Hij stelt beslissingen liever uit en is behoorlijk perfectionistisch ingesteld.

Dat laatste kan natuurlijk wel in z’n voordeel zijn op werkgebied. Het zou zo maar kunnen dat een carrière als ontwerper of diplomaat voor hem is weggelegd. Ook de advocatuur en rechtspraak passen bij een Weegschaal.
 

Bron: Astrokunst & Paravisie

 

 

Benieuwd naar meer leuke jes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >