Sterrenbeeld Maagd: dít zijn de karaktereigenschappen van je kind

02.12.2020 12:32
sterrenbeeld maagd zegt over je kind Beeld: Getty Images

Als je kind geboren is tussen 23 augustus en 22 september, heeft hij het sterrenbeeld Maagd. En dan zou je zo maar déze eigenschappen in hem kunnen herkennen.


Pietje precies

Valt je kind ieder detail op? Niet zo gek, want een Maagd is heel geordend en precies. Hij is er dol op om dingen te onderzoeken en heeft een sterk organiserend vermogen. Praktisch gezien komt dat trouwens ook goed van pas: opruimen doet-ie maar wat graag, zodat alles netjes blijft. Klinkt als muziek in je oren, toch?
 

Onderzoeker

Je kind vindt het heerlijk om speelgoed helemaal uit elkaar te halen, om te begrijpen hoe het in elkaar is gezet. Geef je kleine onderzoeker een microscoop of telescoop voor z’n verjaardag en je kunt ‘m niet blijer maken. Hij is trouwens ook een natuurliefhebber. Dus ga lekker strandjutten of op zoek naar sporen van dieren, want er moet natuurlijk wel iets te ontdekken zijn.
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Tweelingen: dit zegt dat over je kind >

 

Behulpzaam

Een Maagd voelt zich verantwoordelijk naar zijn familie en vrienden. Hij is loyaal, eerlijk en altijd bereid om advies te geven of anderen een handje te helpen.
 

Leergierig

Het zal je niet verbazen, maar een Maagd is praktisch en analytisch ingesteld. Hij houdt van hard werken en streeft naar perfectie. Nadeel is wel dat hij dit soms ook van anderen verlangt. Een beroep waar je hem later best eens in zou kunnen zien schitteren, is arts of psycholoog.
 

Bron: Astrokunst & Paravisie

 

 

Op de hoogte blijven van meer leuke weetjes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >