Sterrenbeeld Ram: dit zegt dat over je kind

28.10.2020 12:12
sterrenbeeld ram zegt over je kind Beeld: Getty Images

Is je kind geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is de kans groot dat hij vol energie zit en vaak op dinsdag – zijn favoriete dag – het zonnetje in huis is. Maar ook de volgende eigenschappen horen bij het sterrenbeeld Ram.

Competitief

Ga met jouw kind vooral geen weddenschap aan, want de kans is groot dat je als verliezer uit de bus komt. Hij zal er alles aan doen om te winnen, want een Ram is enorm competitief ingesteld. Daarbij is hij ook wel eens koppig en vindt hij het lastig om dingen aan te nemen van anderen.
 

Energiek

Een stilzitter kun je je kind niet bepaald noemen. Hij zit meestal vol energie en onderneemt graag nieuwe dingen. Soms vindt hij het lastig om tot rust te komen.
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Vissen: dít zegt dat over je kind >

 

Loyaal

Een mooie eigenschap van een Ram: hij is loyaal naar anderen. Waarschijnlijk heeft je kind graag veel verschillende vrienden en legt hij makkelijk contact.
 

Geboren leider

Op werkgebied hoef je je voor later geen zorgen te maken: de competitiedrift van jouw kleine Ram zorgt er zakelijk gezien voor dat hij een geboren leider zal zijn. Beroepen die bij zijn sterrenbeeld passen zijn dan ook manager en politieagent.

Bron: astrokunst & paravisie

 

 

 

Nog meer leuke weetjes over je kind in je inbox krijgen?
Schrijf je dan hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >