Sterrenbeeld Vissen: dít zegt dat over je kind

21.10.2020 11:22
sterrenbeeld vissen zegt over je kind Beeld: Getty Images

Is je kind geboren tussen 20 februari en 20 maart, dan is hij waarschijnlijk gevoelig en behoorlijk creatief. Maar de dierenriem vertelt nog meer over het karakter van je kind – wij zetten de eigenschappen van je Vis op een rij.

Sensitief

Zit je niet lekker in je vel? Grote kans dat je kind dat feilloos aanvoelt, zonder dat je er iets over zegt. Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn namelijk behoorlijk sensitief. Een mooie eigenschap, maar het kan ook lastig zijn: misschien heeft je kind het gevoel dat hij zichzelf weg moet cijferen, omdat anderen belangrijker zouden zijn dan hijzelf.
 

Creatief

Je kind is zachtaardig, dromerig en behoorlijk creatief. Kijk er dus niet gek van op als hij uren kan tekenen, knutselen of nu al roept dat hij de Toneelschool wil gaan volgen.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

 

Beste vriend

Heeft je kind ruzie met een vriendje? Geen zorgen: waarschijnlijk vergeeft-ie ‘m vrij gemakkelijk. Vissen zien namelijk graag het goede in de mens en kunnen heel goede vrienden zijn.
 

Harde werker

Met die toekomstige carrière van je kind zit het wel goed, want hij zal hard werken en een betrouwbare collega worden. Misschien wel in de rol van advocaat, muzikant of maatschappelijk werker, want dat zijn beroepen die goed bij de Vis passen.

Bron: astrokunst & paravisie

 

 

Lees ook
Jessy is medium: ‘Mijn kinderen vinden het normaal dat ik contact heb met overledenen’ >