Sterrenbeeld Tweelingen: dit zegt dat over je kind

11.11.2020 13:32
sterrenbeeld tweelingen zegt over je kind Beeld: Getty Images

Bereid je maar voor op extra veel ‘waarom-vragen’ als je kind geboren is tussen 21 mei en 21 juni: Tweelingen zijn namelijk reuze nieuwsgierig. Nog meer leuke feitjes over dit sterrenbeeld lees je hieronder.

Grappig

Je kind houdt wel van een grapje. Daar word jij op den duur misschien een beetje moe van, maar voor hem heeft het alleen maar voordelen: ook in moeilijke situaties die hij in zijn leven tegen gaat komen, kan zijn enorme gevoel voor humor helpen om alles te relativeren.
 

Beschermend

Nog zo’n mooie eigenschap voor later: Tweelingen zijn enorm beschermend tegenover hun dierbaren. Ook in vriendschappen doen ze het goed. Als je kind eenmaal besluit met iemand vriendjes te worden, hebben ze aan elkaar een vriend voor het leven.
 

Op de hoogte blijven van meer leuke weetjes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Besluiteloos

Hoewel je kind heel ondernemend is en graag het voortouw neemt, vindt hij het wel lastig om belangrijke beslissingen te nemen. Hij heeft vaak hulp nodig om de knoop door te hakken.
 

Multitasken

Je kind zal later waarschijnlijk op zoek gaan naar een uitdagende baan, want hij is een ster in het oplossen van problemen. Ook multitasken behoort tot zijn kwaliteiten. Beroepen die vaak bij Tweelingen voorkomen zijn uitvinder, handelaar en schrijver.
 

Bron: astrokunst & paravisie

 

 

Lees ook
Sterrenbeeld Vissen: dít zegt dat over je kind >