‘Mijn peuter huilde tijdens de hele vlucht naar Noord-Spanje’

30.07.2022 14:46
huilen peuter vlucht vliegtuig Beeld: Unsplash

Als we konden voorspellen hoe een kind reageert op twee uur vliegen zouden we vast en zeker andere keuzes maken. Maar tot die tijd komt een blunder nog wel eens voor.

Lotte (38): “We wilden niet te ver vliegen met een peuter, dus we kozen voor Noord-Spanje – dat moest geen probleem zijn, dachten we.

“Bij het opstijgen sloegen bij baby Pim alle stoppen door”

Maar bij het opstijgen sloegen bij baby Pim alle stoppen door. Hij begon te gillen en stopte niet meer.

Lees ook – 5x Het leukste speelgoed om mee te nemen in het vliegtuig >

Vliegen met een peuter

‘Die heeft last van zijn oren’, zei een oudere vrouw op de rij voor ons. Ze had gelijk. De hele vlucht heeft Pim gehuild, we kregen dodelijke blikken van andere passagiers. De volgende ochtend had Pim twee looporen. Ik had zo’n spijt dat we niet gewoon een huisje in Nederland geboekt hadden.”

Het koffiedrama

Minke (37): “Sep (5) kan geen seconde stilzitten. Dus wat ik precies dacht toen ik die volle kop koffie op mijn klaptafeltje in het vliegtuig onbeschermd liet staan, weet ik ook niet. Wel weet ik dat ik net iets te hartgrondig (en voor alle passagiers hoorbaar) vloekte toen hij de beker om maaide en ik droop van de koffie. Uiteraard droeg ik een witte bloes en een lichtblauwe jeans. En de vlucht duurde nog ‘slechts’ zeven uur.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.