‘Mijn zoon (2) smeet zijn hele set houten speelgoed uit het raam, zo in de vijver’

24.07.2022 06:46
speelgoed kind 1 jaar

Hoe krijgen die kleine mormels dat toch voor elkaar, dat ze maximaal effect weten te sorteren wanneer hun moeder drie seconden de kamer uit is. Elsa weet er het fijne van.

Elsa (28), moeder van Azazel (2):

“In paniek en met mijn armen vol boodschappen rende ik de woonkamer binnen. Ik was net bezig alles op te ruimen in de keuken toen ik zo’n vreemd geluid hoorde. Een soort whack.

Ineens bedacht ik dat het raam openstond omdat het zo warm was. Azazel keek graag uit het raam naar de langsrazende auto’s en bus en ik vreesde dat hij in die paar luttele seconden ergens op was geklommen en uit het raam gekukeld. We wonen op de derde verdieping. Maar toen ik binnenrende, stond hij met zijn hand vol speelgoed in de aanslag om het uit het raam te gooien.

Lees ook – Arme oppas: ‘Ze trapt steeds in de streken van onze kinderen’ >

Ik doe het lekker toch

‘Waag het niet het te doen!’ schreeuwde ik nog. Maar hij keek me recht in mijn ogen en smeet toen de hele set houten gereedschapsset van Little Dutch weg, zo in de vijver onder de flat.

“‘Waag het niet het te doen!’ schreeuwde ik nog”

Ik was woedend. Ik zette hem in zijn eetstoel, schakelde de buurman in als oppas en probeerde met een bezem de spullen er weer uit te vissen. Azazel had echter een geweldige keuze gemaakt: in de vijver dreef alleen het duurste en moeilijkst te vinden speelgoed.”

Dit artikel staat in Kek Mama 04-2022.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!