‘De juf belde. Of we mijn dochter vandaag nog kwamen halen’

14.06.2024 12:11
kinderen niet altijd even snugger Beeld: Shutterstock

Na een drukke ochtendspits is het logisch als er wel eens wat vergeten wordt, maar bepaald trots zijn deze ouders niet op hun blunder.

Esther (31): “Het was de eerste schoolweek na de grote vakantie, ik zat bij uitzondering die dag thuis te werken en mijn man ook. De bso-dagen van die week hadden we gewisseld, maar dat zat niet bepaald lekker in ons systeem, kunnen we wel zeggen. Dus werd ik gebeld door de nieuwe juf van mijn dochter. Of we haar vandaag nog kwamen halen?”

Lees ook – Opvoedbloopers: ‘Zat ik daar, onze zoon te voeden met een slagroomspuit’ >

Dagje vrij

Ouise (36): “Nadat mijn man onze dochters naar school had gebracht, liep hij op z’n gemakje naar huis. Na de ochtendspits in een gezin met drie kinderen is het dan best even bijkomen. Eerst dacht hij: wat zal ik eens op mijn vrije dag gaan doen? Meteen gevolgd door het besef: neeeeee, ik heb helemaal geen vrije dag.

Hij had onze zoon in zijn wandelwagen op school laten staan, waar een clubje bezorgde moeders omheen stond. Met het schaamrood op zijn kaken nam hij hem mee. Wekenlang werd ik er door moeders op aangesproken. Weet je al dat je man je zoon laatst is vergeten?”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.