Zo komisch, die blooperfilmpjes op YouTube. Maar als je door drukte of pure warhoofderigheid de ster in je eigen blooper wordt, kun je er misschien minder hard om lachen.
Lees verder onder de advertentie
Hella (31):
“Na een wandeling in het park met onze pasgeboren baby, zou ik mijn man treffen in een koffietentje voor de lunch. Ik kwam als eerste aan, Melle sliep nog in zijn wagen.
Ik bestelde koffie en zette vast alles klaar voor zijn voeding. Melkpoeder, kokend en koud water en… Hoe vaak ik mijn giga luiertas ook omkieperde, zijn fles had ik er toch echt niet in gestopt. Aan de bar vroeg ik of ze daar misschien een fles hadden. Helaas. Maar de kok wilde wel met me meedenken. Dus toen mijn man even later binnenkwam, zat ik onze zoon te voeden met een slagroomspuit.”
“Korte nachten, hollen naar school en nog snel een bakkie thuis voor ik naar mijn werk ga. Als ik zie dat de koffiebonen op zijn, grijp ik al pratend tegen mijn man naar een voorraadbus en vul de machine met muesli in plaats van bonen. Ook goedemorgen…”
Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
Olympisch schaatskampioen Irene Schouten werd een half jaar geleden moeder van haar zoontje Dirk. Inmiddels zit ze op een roze wolk, maar haar zwangerschap was allesbehalve rooskleurig.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.