Opvoedbloopers: ‘Zat ik daar, onze zoon te voeden met een slagroomspuit’

15.12.2021 14:27
vrouw pleasen hilarische mannen doen het zo Beeld: Getty Images

Zo komisch, die blooperfilmpjes op YouTube. Maar als je door drukte of pure warhoofderigheid de ster in je eigen blooper wordt, kun je er misschien minder hard om lachen.

Hella (31): “Na een wandeling in het park met onze pasgeboren baby, zou ik mijn man treffen in een koffietentje voor de lunch. Ik kwam als eerste aan, Melle sliep nog in zijn wagen.

Ik bestelde koffie en zette vast alles klaar voor zijn voeding. Melkpoeder, kokend en koud water en… Hoe vaak ik mijn giga luiertas ook omkieperde, zijn fles had ik er toch echt niet in gestopt. Aan de bar vroeg ik of ze daar misschien een fles hadden. Helaas. Maar de kok wilde wel met me meedenken. Dus toen mijn man even later binnenkwam, zat ik onze zoon te voeden met een slagroomspuit.”

Lees ook – Oeps, #datgingffmis: deze moeders delen hun (pijnlijke) blunders >

Koffie speciaal

Hanna (35): “Korte nachten, hollen naar school en nog snel een bakkie thuis voor ik naar mijn werk ga. Als ik zie dat de koffiebonen op zijn, grijp ik al pratend tegen mijn man naar een voorraadbus en vul de machine met muesli in plaats van bonen. Ook goedemorgen…”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)