Hilarisch: 5-jarige denkt dat moeder een alien is na vinden van haar paspoort

14.10.2021 06:52
moeder alien paspoort Beeld: Getty Images

Oké, paspoortfoto’s zijn meestal niet de charmantste, maar in principe zul je wel altijd herkenbaar zijn als jezelf (anders zat-ie namelijk niet in je paspoort). De 5-jarige dochter van Kira kreeg echter de schrik van haar leven toen ze nietsvermoedend door het paspoort van haar moeder bladerde.

Een filmpje van de volledig overstuur en huilende Nala-Joye ging onlangs keihard viraal. Ze was verdrietig, want ze had zojuist ontdekt dat haar moeder een alien was.
 

Amerikaans paspoort

Gelukkig voor Kira lag het níet aan haar pasfoto (haha), maar aan een standaard pagina in het boekje. In Amerikaanse paspoorten wordt er niet gestempeld op blanke pagina’s, maar op bladzijden met afbeeldingen van verschillende bestemmingen als achtergrond. In het exemplaar van Kira zit er ook een pagina tussen met iets wat lijkt op een ruimtesatelliet…
 

Lees ook
Grappig: deze oplossingen kunnen alleen kinderen bedenken >

 

Viral tot de maan en terug

Dat joeg haar dochter – die luttele dagen eerder met haar moeder één van de Men in Black-films had gekeken, de stuipen op het lijf. Toen haar dochter Kira vroeg of ze misschien een alien was, deed Kira wat veel andere ouders ook zouden doen: voor de grap even meegaan in de fantasie van haar kind. Dat bleek in dit geval echter een verkeerde zet. Haar dochter raakte volledig in paniek en brak in tranen uit. (Een moment dat Kira toch even besloot te filmen, want je snapt: dit viel helemaal in de categorie ‘leuk voor later’.) Kira besloot de beelden op Twitter te delen, waar de video massaal gedeeld werd en honderdduizenden likes binnensleepte.
 

Nala-Joye is weer helemaal oké

Wie zich zorgen maakt over het welzijn van Nala-Joye kan gerust ademhalen. Direct na afloop van de video heeft Kira haar dochter rustig uitgelegd wat een paspoort precies is en wat de stempels betekenen. Ter illustratie liet ze meteen even enkele stempels zien waarop koeien zijn afgebeeld. ‘Die betekenen ook niet dat ik een koe ben’.

 

 

Voor wie dit soort humor wel kan waarderen, hebben we meer vermakelijk lees- en kijkvoer: deze ouders namen hun kinderen flink te grazen – en andersom.
 

Bron: Momtastic.com

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >