Hiep hiep hoera: dit zijn de populairste verjaardagscadeaus voor kinderen

27.06.2020 14:52
4-cadeautjesregel populairste verjaardagscadeaus kinderen Beeld: Shutterstock

Geen idee wat je je kind dit jaar voor z’n verjaardag moet geven? Wij geven je wat inspiratie met dit lijstje van populairste verjaardagscadeaus voor kinderen.


Lego

Een brandweerkazerne, ijscoman, spaceshuttle of grote passagierstrein: bedenk het en het bestaat in Lego. Je kind heeft uren bouwplezier en het doet jou even terugdenken aan vroeger.

Je bestelt Lego hier.

Poppen

Als je kind graag met poppen speelt, moeten die natuurlijk wél een mooi huis hebben. Er zijn poppenhuizen in allerlei soorten en maten – zelfs zo groot als je kind zelf is.

Je vindt ze hier.

Bordspel

Met een bordspel geef je niet alleen een leuk en leerzaam cadeau, maar ook nog iets wat jaren meegaat én waar het hele gezin plezier aan kan beleven.

Je koopt er hier een.
 

Lees ook:
Meisje krijgt ontroerend verjaardagscadeau >

 

Knutselspullen

Stickers, stiften, stempelsets, strijkkralen: met een knutselset kan je kind alle kanten op. En ook wel zo lekker voor je portemonnee.

Hier koop je de leukste knutselspullen.

 

Playstation spel

Hier ben je iets meer voor kwijt, maar je kind kan je waarschijnlijk niet blijer maken. Wordt het Minecraft, Lego City of Harry Potter?

Je koopt de leukste Playstation spellen hier.

 

Boek

Last but not least doet een boek het altijd goed. Kies een mooi voorleesboek, een grappig boek of juist iets informatiefs.

Je vindt de mooiste kinderboeken hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >