Dít zijn de leukste skelters voor kinderen

05.06.2020 07:22
skelters kinderen Beeld: Shutterstock

Heeft je kind het fietsen en skeeleren wel gezien? Dan maak je hem vast blij met een gave skelter. Wij zetten een aantal leuke exemplaren voor je op een rij.

Stoer

Wil je kind op de weg de show stelen, dan lukt dat gegarandeerd met deze MGP Drift Trike. Met groot voorwiel en extra brede achterwielen is-ie extra stoer.

Je koopt ‘m hier.

 

Vlekkeloos

Als je een skelter zoekt waar je kind eindeloos op kan trappen zonder dat zijn broekspijpen zwart worden, dan ga je voor een skelter van Kidz Motion. De ketting zit namelijk verborgen – wel zo handig, dan hoeft die broek na één rit niet gelijk in de was.  

Je bestelt deze skelter hier.
 

Lees ook:
Onderzoek: buitenspelen maakt je kind sterker en socialer >

 

Fiat 500

Goed, het maakt je kind waarschijnlijk weinig uit in wat voor soort skelter hij rijdt. Maar hij maakt z’n pa en ma extra trots als hij de wijk onveilig maakt in een heuze Fiat 500.

Extra handig: het stuur en zadel zijn verstelbaar, dus je kind groeit met de skelter mee.

Je bestelt de Fiat 500-skelter hier.

 

Elektrisch

Niet alleen opa en oma hebben een elektrische fiets, ook je kind kan gewoon in een oplaadbare kart door de buurt scheuren. Met deze skelter bijvoorbeeld, die er hip uit ziet als een formule-1 wagen. Gas erop en go.

Je bestelt de elektrische skelter hier.

 

Stevig

Voor veel skelters ben je aardig wat geld kwijt, maar er zijn ook een aantal goede, stevige skelters verkrijgbaar onder de honderd euro. Zoals deze van Stamp, in het blauw/groen met robuuste banden en een terugtraprem. 

Je bestelt de skelter hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >