Dít zijn de leukste baby- en kindertelefoons

29.10.2020 13:12
leukste baby en kindertelefoons Beeld: Shutterstock

Appen kan je kleine er gelukkig nog niet mee, maar op een baby- of kindertelefoon zitten genoeg knoppen en geluidjes die z’n ontwikkeling stimuleren. Dit zijn volgens ons de leukste modellen.

Bumba

Natuurlijk schalt het bekende Bumbadeuntje uit dit toestelletje, maar ook de uitspraak Wasdana. Bij elke toets die je kind indrukt, wordt verteld welke kleur, vorm of cijfer het is.

Vanaf 1 jaar

Bestel de telefoon hier.

 

Lucrative Lifestyle

Leer het alfabet, tellen en nog veel meer op deze heuse smartphone. Let wel op dat je peuter niet stiekem met jouw eigen toestel aan de haal gaat, want deze speelgoedvariant lijkt er verdacht veel op.

Vanaf 1,5 jaar

Bestel ‘m hier.

 

K3

Met de mobiele telefoon van K3 kan je kind op een speelse manier alle letters en cijfers onder de knie krijgen en leren klokkijken. Hanne, Marthe en Klaasje helpen uiteraard een handje mee.

Vanaf 2 jaar

Je koopt deze telefoon hier.

 

Lees ook:
Portretten: komt er een baby uit de lucht vallen >

 

V-tech

Een telefoon met leuk extraatje: naast alle interactieve toetsen kan je kind ook aan het beertje draaien, zodat er een spiegeltje tevoorschijn komt. Heeft-ie al door dat hij naar zichzelf kijkt?

Vanaf een paar maanden

Bestel de telefoon hier.

 

Woezel en Pip

Is je kind fan van Woezel en Pip, dan moet hij zijn favoriete hondjes natuurlijk ‘in stijl’ kunnen bellen. Dat gaat perfect met deze telefoon, inclusief acht melodietjes en twee gezongen liedjes.

Vanaf 1 jaar

Hier koop je ‘m.

 

Sophie de Giraf

Oké, je baby is niet bepaald een trendsetter met een toestel dat je ouderwets openklapt, maar dat zal ‘m zelf een zorg zijn. Zodra hij de handeling onder de knie heeft, doet-ie ‘m gewoon gerust driehonderd keer, om Sophie de Giraf, Josephine de Muis of Gabin de Beer tevoorschijn te zien komen.

Vanaf 3 maanden

Hier bestel je het toestel.

 

Chicco

Bijna niet van echt te onderscheiden: deze mobiel heeft een trilfunctie en je kind kan er gesprekken mee voeren en ‘foto’s’ mee maken. Die zit in no time aan z’n hand vastgeplakt…

Vanaf 3 jaar

Hier koop je ‘m.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >