Dit zijn de allerleukste trouwlocaties – mét kinderen

01.05.2018 12:11
trouwlocaties kinderen Beeld: Pexels

Natuurlijk, het is jullie mooie, unieke, bijzondere dag. Maar best handig als de kinderen zich ook vermaken op jullie bruiloft, toch? Op deze locaties komt dat zeker goed.

1. Restaurant Fox – Denekamp, Overijssel

Het feestje begint hier al bij de entree: de oprijlaan is een eyecatcher met meer dan zestig eiken. Je kunt aan het water trouwen, dineren met foodtrucks aan lange tafels in de boomgaard en dansen is de feestzaal. En de kinderen? Die vermaken zich meer dan prima in de bijbehorende binnenspeeltuin.
 

2. Ouwehands Dierenpark – Rhenen, Gelderland

Elkaar het jawoord geven onder toeziend oog van een stel reuzenpanda’s: hoe uniek wil je het hebben? Het kan in Pandasia in Ouwehands Dierenpark. Het pandaverblijf is in traditioneel Chinese stijl gebouwd en je kunt er trouwen, dineren én feesten. Trouwen kan trouwens ook bij de gorilla’s of op het ijsberenterras. En de jonge gasten, daar heb je dus geen kind meer aan.
 

3. Ermerstrand – Erm, Drenthe

Een beach wedding in de Drentse natuur: kan gewoon. Recreatiegebied Ermerstrand heeft diverse locaties voor een topdag. Je kunt kiezen voor de beach club, de klassiekere ridderzaal of de blokhut (denk: veel hout, lekker robuust). Er is dus altijd een plan B, mocht het pijpenstelen regenen op jullie dag. Valt het je op dat je de kinderen al de hele dag amper hebt gezien? Kan kloppen, die zitten dan in indoorspeelparadijs Dol-Fijn, met klim- en klautertoestellen, een grote glijbaan en ballenbak.
 

Lees ook
6x jullie bruiloft met kinderen >

 

4. Buitengoed De Boomgaard – Bunnik, Utrecht

Je kersverse echtgenoot kussen met jullie voeten in het gras, daarna dansen tussen de appel- en de perenbomen, en je roes uitslapen in een luxe boomgaardlogde. Maar een festivalthema kan ook: picknicken op kleedjes in het gras, het bruiloftsdiner wordt geserveerd vanuit foodtruckbusjes en daarna gaat het kampvuur aan. Kleed je kroost niet al te chique aan: zij kunnen liaan slingeren boven de vijver, kikkervisjes zoeken, konijnen aaien en skelteren.
 

5. Circus Sijm – Op locatie

Dit circus laat je op jouw favo locatie neerstrijken: aan het water, in het bos… Overal staan kleine en grotere tenten, sfeervol aangekleed en verlicht. Het draaiorgel speelt de weddingmars en daarna barst het feest los. Er is een nostalgische zweefmolen, vlees van de grill en natuurlijk – wat zou een circus zónder zijn – zijn er optredens.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >