verjaardagscadeaus_voor_peuters_onder_10_euro

Je kind heeft een compleet wagenpark aan speelgoedauto's en je struikelt nog net niet over z'n hysterische hoeveelheid blokken. Wat geef je iemand die alles al heeft? Nou, iets uit onderstaand lijstje, bijvoorbeeld.

 1. Doe eens gek en geef een uitje cadeau. Oké, de dierentuin tikt nogal aan, maar van een bezoek aan een speeltuin of wandeling in het bos, inclusief leuke bosspelletjes en warme chocomelk met slagroom na afloop, wordt je kind vast ook blij.
   
 2. Maar ja, die regen ook hè. Groot gelijk: blijf mooi binnen en bak samen een verjaardagstaart. Hoeft niet moeilijk te zijn - in de supermarkt koop je voor nog geen paar euro een kant-en-klare bakset - en je kind vindt het vast heerlijk om van de keuken een kliederboel te maken. Als verrassing haal je de meest wanstaltige versieringen tevoorschijn en het feest kan beginnen.
   
 3. In het kader van 'lekker praktisch': ga voor een knaller van een tandenborstel. Om die resten taart weg te poetsen, maar ook om ervoor te zorgen dat het nooit meer heibel is aan de wastafel. Want zeg nou zelf: een Avangers- of Disney-borsteltje poetst toch net even leuker.
   
 4. Boeken. Kan nooit misgaan. Hartstikke pedagogisch verantwoord (behalve als je je kind deze ietwat vreemde exemplaren cadeau doet) en voor minder dan een tientje heb je meer dan genoeg keuze. Tip: kies er een met veel plaatjes en weinig tekst - is dat verhaaltje voor het slapengaan zo afgelopen.
   
 5. Om in de slaapsferen te blijven: een nieuwe pyjama. Ook verrekte handig.
   
 6. Toch meer van de doe-cadeaus? Maak dan een doosje en stop daar kaartjes in met opdrachten die je samen met je kind op zijn verjaardag kunt doen. Een spelletje spelen, bijvoorbeeld. Of een film kijken naar keuze. Kost niks en je hebt plezier voor tien.
   
 7. Of koop een spaarvarken en trommel opa, oma, tante, en buurvrouw op om 'm te vullen. Een beetje valsspelen is het wel, maar je kind kan na afloop een mooie cadeau voor zichzelf uitzoeken.

 

More content below the advertising

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >