5x zo verras je je kind met z’n broodtrommel

13.09.2020 14:12
zo verras je kind met broodtrommel Beeld: Shutterstock

Niks mis met een bammetje pindakaas of hagelslag, natuurlijk – je bent allang blij als je de broodtrommels van je kinderen op tijd hebt gevuld tijdens de drukke ochtendspits. Maar áls je wel een keer tijd hebt, kun je helemaal losgaan. Zoals deze moeders.

Portie geluk

Het begin van het nieuwe schooljaar is spannend voor je kind. Met deze schattige broodtrommel steek je hem een hart onder de riem én geef je ‘m, dankzij de gezonde klavertjes vier, een portie geluk mee.

 

Van alles wat

Een boterham, fruit, mueslireep, banenbrood, groenten: des te meer je varieert, des te meer je kind van z’n lunch geniet. Hoop je, althans.

 

Lees ook:
Broodtrommel vullen voor je kind: waar moet je op letten? >

 

Spiezen

Elke dag een boterham en fruit saai? Niet als je het op een leuke manier presenteert, zoals op een spies. Je kunt alleen fruitspiezen maken of zoals deze moeder voor een combi gaan van brood en groenten.

 

Dieren

Is je kind gek op dieren? Wees dan creatief en maak de leukste dieren van zijn lunch. Reken maar dat er dan een grijns op z’n gezicht verschijnt als hij z’n trommel opent.

 

Puzzel

Grappig: maak er een spelletje van voor je kind door de boterham te snijden in de vorm van een puzzel. Moet-ie ‘m daarna natuurlijk wel opeten…

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >