5x smerige dingen die jouw kind hopelijk nooit gaat doen

13.04.2018 11:07
smerige-dingen-kind-doen

Een kind die de meest onsmakelijke brouwsels van eten maakt of een handdoek gebruikt als toiletpapier: je hoopt van ganser harte dat jij dit nooit zal meemaken als moeder. Helaas, die tijd gaat komen (of is al geweest).

1. Poepen in een openbaar zwembad

Terwijl de wc’s op tien meter afstand staan, besluit je kind in z’n zwembroek te poepen. Als je geluk hebt drijft de boel niet omhoog en kun je je kind voorzichtig naar de toiletten begeleiden… Als je geluk hebt.

 

2. Eten inspecteren met hun handen

Het lijkt wel of je kind een lesje biologie volgt, zo graag wilt hij al het eten op z’n bord bestuderen met zijn handen. Wortelen, vlees, aardappels: kinderen pakken alles vast alsof het niets is.

 

Lees ook
‘Poep, luizen, kots en snot. ‘Getver, wat zijn kinderen vies’ >

 

3. De meest onsmakelijke brouwsels van eten maken

Ook zoiets: gewoon even kijken wat er gebeurt als je gehakt in een glas melk gooit en dit vervolgens doorslikt. Appels met ketchup? Ook een combinatie om te proberen.

 

4. Gebruik alles als servet (behalve een servet)

Mouwen van kleding, meubels, kussens, jouw arm… Je kent het wel.

 

5. Een handdoek gebruiken als toiletpapier

Is je kind oud genoeg om z’n eigen billen af te vegen? Zeg maar vaarwel tegen dat handdoekje op de wc. En vermijd een high five na de grote boodschap, want de kans bestaat dat je kind in plaats van toiletpapier of een handdoek, zijn eigen hand heeft gebruikt.

Bron: Scary Mommy

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >