5x de leukste tekenfilms voor kinderen

25.04.2020 07:02
leukste tekenfilms kinderen Beeld: Shutterstock

Van Jungle Book tot Frozen: dit zijn de leukste tekenfilms die je kind gezien moet hebben.

The Lion King

Wie kent dit beroemde deuntje niet? Een must see voor je kind, zeker nu de klassieker vorig jaar in een modern jasje is gestoken.

 

Frozen

Waar je Let It Gooooo al niet meer kon hóren na de release van deel I, blijven de songs van Frozen II ongetwijfeld ook lang bij je kind hangen. Helaas, je kan er niet omheen. 

 

Lees ook:
Nostalgie: 13x deze tekenfilms van vroeger vergeet je nooit meer >

 

Jungle Book

Een stukje nostalgie: Baloe en Mowgli dansen hier in de oude versie, maar sinds 2016 kun je ook de nieuwe variant zien. Je kind geniet ongetwijfeld van de avonturen die Mowgli in de jungle beleeft – net als jij vroeger (en nu).

 

Toy Story 4

Ga met Woody, Buzz en hun speelgoedvrienden mee op een waanzinnige roadtrip. En maak kennis met de grappige Forky, die zichzelf niet als speelgoed ziet, maar als afval. 

 

Secret Life of Pets

 
Als de baasjes van huis zijn hebben huisdieren Max, Chloë, Gidget en Mel het rijk voor zichzelf. Heerlijk, tot de baas van Max ineens een zwerfhond mee naar huis neemt.
Een hilarische film voor kinderen, zeker als je zelf een viervoeter in huis hebt. Oh, en pak gelijk even deel II mee, nu je toch bezig bent.
 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >