In samenwerking met Kek Mama

WIN: SEXY ADVENTSKALENDER- EASYTOYS t.w.v. €129,99

19.10.2023 13:41

Wij geven 5 x deze sexy adventskalender weg.

Zijn jullie klaar voor het leukste en spannendste cadeau van het jaar? Met 24 spannende verrassingen om van te genieten, is deze betaalbare erotische adventskalender ongetwijfeld het meest opwindende cadeau dat je geliefde dit jaar ontvangt. Van vibrators en bondage speeltjes tot glijmiddel en massageolie, de erotische adventskalender is er voor iedereen.

Het is tijd om een nieuw tijdperk in te gaan, zowel in het leven als in de liefde. Laten we losbreken uit de kooi en voorbij de vijf zintuigen gaan! Ervaar nog extremere dieptes, of je dit nu alleen doet of met je geliefde, er is een tijd en plaats voor alles. Bij het openen van een doosje elke dag nodigen we je uit om écht aanwezig te zijn in het moment en tijd te nemen om naar je innerlijke stem te luisteren… Kom in contact met je Love Language, wat is het dat je echt verlangt? Vanaf nu dagen we je uit om je intuïtie te vertrouwen en een geheel nieuwe betekenis van vervulling te ervaren! easytoys.nl

Zie hier de; spelvoorwaarden.

Deze winactie is gesloten.

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat familyblend (Kek Mama en Mamaplaats) en Easytoys je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen uiterlijk 1 december bericht.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Easytoys.