Warm in de slaapkamer: ”s Winters slaat mijn libido op hol’

17.12.2022 12:38
winter libido omhoog Beeld: Getty Images

Als de winterjassen aan de kapstok hangen en de kachel een graadje hoger gaat, wordt het in de Nederlandse slaapkamers pas echt gezellig.

Daniëlle (33), dochter van 8.

“We verdelen het eerlijk: om de beurt geven mijn vriend en ik elkaar een lekkere body to body massage. De ene avond ik bij hem, de andere keer hij bij mij. Op één avond allebei aan onze trekken komen lukt niet. Hoe vaak we het ook proberen, eenmaal bezig met olie en glibberige, warme lichamen, loopt het altijd uit op seks óf op slapen.

Heerlijk ontspannen

Daar is geen middenweg tussen. Of we zijn geil en niet meer te houden. Of de ander is zo relaxed geworden van alle strelingen en aanrakingen dat hij helemaal out gaat en binnen de kortste keren onder zeil is. Meestal ben ik dat. Maar we houden het netjes bij. De volgende keer is de ander de gelukkige die zo’n massage mag ondergaan. Er gaan bij ons maandelijks heel wat flessen olie doorheen.”

Lees ook – Je seksleven een boost geven: zó pakken jullie dat aan >

Winterplezier

Tirza (34), tweeling van 4.

“’s Winters slaat mijn libido op hol. Seks vind ik in de zomer zo’n plakkerig gedoe. Ik heb het al zo warm, de gedachte aan het bezwete lijf naast me op en tegen me aan vind ik niet aantrekkelijk. Noch het feit dat alle deuren in huis openstaan of er slechts een tentdoek is dat ons en de kinderen scheidt en dus amper privacy biedt.

“Negen van de tien keer mondt ons lepeltjelepeltje uit op een hete vrijpartij”

Maar als het kwik daalt, word ik steeds meer opgewonden. Heerlijk om me dan tegen Peter aan te schurken in bed en mijn blote lijf te laten opwarmen door het zijne. Negen van de tien keer mondt ons lepeltjelepeltje uit op een hete vrijpartij.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama