Betrapt tijdens de seks: ‘Wij vrijen nóóit meer met de gordijnen open’

22.12.2022 13:47
kat geschrokken bang boos Beeld: Shutterstock

Wanneer de slaapkamer standaard buiten het zicht van de gemiddelde wandelaar ligt is de kans dat je de gordijnen vergeet voor je een pikant schouwspel start vrij groot.

Robin (29): “Mijn man had de mannengriep. Hij kon écht niet naar zijn werk. Ik verdacht hem van een baaldag: hij lag in bed, maar speelde een racespelletje op zijn iPad. Dus toen ik de kinderen naar school had gebracht, besloot ik hem te verblijden met medicijn in natura. Met het dokterssetje en minischortje van mijn dochters om, liep ik als een sexy variant van zuster Klivia de slaapkamer in.

Mooi uitzicht

We gingen helemaal op in ons rollenspel, toen ik voelde dat er naar me gestaard werd. Toen ik mijn hoofd omhoog deed, keek ik in de breeduit grijzende ogen van onze glazenwasser. Helemaal vergeten dat het de eerste maandag van de maand was. Hoelang had hij het pikante schouwspel én mijn blote borsten gezien?

“Hoelang had hij het pikante schouwspel én mijn blote borsten gezien?”

Als glazenwasser zal hij het ongetwijfeld vaker hebben meegemaakt, maar het is nu alweer twee jaar geleden en nog steeds schuif ik mijn oudste dochter naar de deur om met hem af te rekenen. Uiteraard vrijen wij nóóit meer met de gordijnen open.”

Lees ook – 50% van de moeders wil meer seks >

Lekker rustig

Lars (40): “We wonen op een woonboot aan een rustige vaart onder de rook van Amsterdam en hebben weinig last van glurende mensen op bootjes. Behalve bij speciale evenementen als Canal Pride en Sail. Meestal houden we daar wel rekening mee door de gordijnen stijf gesloten te houden, maar vergaten net die ene keer dat er een zangfestijn was op de Zaan.

“Of wij soms iets geks aan het doen waren?”

Zelf hadden we het nog niet eens door, maar onze elfjarige zoon Joep gilde vanachter zijn Playstation dat er zo veel mensen langs voeren die van alles riepen en zwaaiden. Of wij soms iets geks aan het doen waren?”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama