Slippertje: ‘De seksuele chemie tussen mijn ex en mij is blijkbaar niet verdwenen’

09.06.2023 14:11
seks slippertje met ex vreemdgaan Beeld: Getty Images

Na de scheiding je ex toch niet helemaal los kunnen laten, want ondanks dat jullie niet goed door een deur konden: de seks was legendarisch.

Iris (39), moeder van Aiden (10) en Zaineb (8):

“Mijn huidige vriend Roeland heb ik ontmoet via een internetdatingsite. Ik had me net een dag ingeschreven toen hij reageerde op mijn profiel. Op dat moment was ik twee jaar gescheiden van Tarik, met wie ik twee kinderen heb.

Intimiteit

Ik was voorzichtig op zoek naar een relatie, omdat ik intimiteit miste. Het seksleven met mijn ex was altijd geweldig geweest. Zelfs meer dan dat. We vreeën bijna elke dag en ik voelde me enorm door hem begeerd. Tarik was een hartstochtelijk minnaar. Soms duurde een voorspel bij ons twee uur en dan moesten we nog beginnen aan de daad.

“Soms duurde een voorspel bij ons twee uur en dan moesten we nog beginnen aan de daad”

We zijn uit elkaar gegaan vanwege problemen met familie, financiën en de zorg voor kinderen, maar seks is nooit een breekpunt in onze relatie geweest. Zelfs toen we op het punt stonden uit elkaar te gaan, bleven we seksen.

Nu met Roeland ben ik erg happy. Hij is lief voor mij en mijn kinderen en steunt me waar mogelijk. Sinds de kerst wonen we samen en het gaat super. Ook Tarik heeft een nieuwe relatie waarin hij gelukkig is. Toch laten wij elkaar niet helemaal los.

Lees ook – Seks met je ex: ‘Nadat we gescheiden waren, leefde ons seksleven op’ >

Fling

Afgelopen week kwam Tarik de kinderen terugbrengen na het weekend. Toen zij op bed lagen, bleef hij nog een wijntje drinken. Roeland had nachtdienst en was er dus niet. Tarik kwam lekker naast me op de bank zitten en we kletsten wat over de kinderen en wederzijdse partners. Of het nou de wijn was of de gezellige sfeer, plotseling begonnen we elkaar te zoenen. Heel intens. Heel hongerig, net zoals we vroeger ook deden. We konden niet meer stoppen en de seks was als vanouds super.

In het jaar na de scheiding doken Tarik en ik nog weleens samen het bed in. Maar ja, toen was ik single en had hij af en toe een scharrel. Nu heeft hij een leuke vriendin en ik Roeland en is een slippertje eigenlijk geen optie. Maar die seksuele chemistry tussen ons is blijkbaar niet verdwenen.

“Ik wil echt nooit meer bij hem terug. Maar o mijn god, wat is mijn ex lekker”

Na zondag sta ik niet in voor de volgende keer. Vooral omdat ik weet dat één keer een vrijpartij bij ons niet werkt. Voor ik het weet zit ik er weer tot mijn nek in. Ik wil echt nooit meer bij hem terug, we hebben het al twee keer geprobeerd en dat was een teleurstelling. Daarbij past Roeland veel beter bij mij als partner. Maar o mijn god, wat is mijn ex lekker.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama