Parenclub: ‘Het zorgt ervoor dat we thuis niet uitgefantaseerd raken’

13.11.2022 14:39
parenclub seks Beeld: Getty Images

Het kostte wat overtuigende argumenten, maar nu Milou en haar man Kenny af en toe naar de parenclub gaan is hun seksleven weer springlevend.

Milou (47), getrouwd met Kenny (45), moeder van Ceriel (14) en Fabian (11):

“Na een huwelijk van 23 jaar en twee kinderen is de spanning ver te zoeken. Je hebt elkaar wel al in alle hoedanigheden gezien. Seks was de laatste jaren een verplicht nummer geworden, maar dan een dat we niet vaak zongen. Als we eens per maand vreeën was het veel. Sinds we af en toe naar de parenclub gaan is dat compleet omgeturnd.

Lees ook – ‘Als ik opgewonden ben, krijgt mijn partner een melding in de seks-app’ >

Parenclub

Ik was al een tijdje geïntrigeerd door het idee van een club, maar moest Kenny nog zover zien te krijgen. Na veel praten en een aantal vooraf opgestelde regels ging hij overstag. Zo is een voorwaarde dat we alleen kijken en bekeken willen worden. We ruilen niet van partner en nemen niet deel aan orgies. Alleen als we heel opgewonden zijn, duiken we daar een peeskamertje in. Dan kunnen anderen ons bezig zien, maar dat vinden we prima. Als ze maar niet aan ons zitten.

“We hebben wekenlang voor- en napret”

Kenny en ik genieten van het uitgaanssfeertje, de lingerie, bubbelbaden en het buffet en uiteraard de aanblik van al die seksende en uitdagende mensen. Het warmt ons of op voor een vrijpartij terplekke of het zorgt ervoor dat we thuis niet uitgefantaseerd raken. Sowieso hebben we wekenlang voor- en napret.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama