Monica: ‘We hebben onze garage omgetoverd tot sm-paradijs’

10.06.2024 12:57
easy toys bdsm

Als je kickt op stout en opwindend, ga je natuurlijk niet voor vanilleseks. Nee, deze moeders komen pas in de stemming door iets spannends als partnerruil, sm, trio of tantra.

De zweep erover

Monica (32), woont samen met Mick (39), moeder van Joep (6) en Josie (5): “Onze garage hebben mijn vriend en ik omgetoverd tot sm-paradijs, met ‘martelwerktuigen’ zoals zweepjes, touwen, haken en pluggen. Bdsm is een moeilijk te definiëren begrip; iedereen hanteert zijn eigen regels. Voor mij is het altijd aanwezig. Als ik Mick met een zweep toetakel, maar ook als ik tijdens een vrijpartij mijn nagels in zijn rug zet. Ik ben 24/7 meesteres, Mick altijd mijn slaaf; alhoewel ik liever de term ‘dominante’ en ‘onderdanige’ gebruik. Tijdens onze seksspelen kan ik hem een masturbatie- of spreekverbod geven, maar dat werkt niet in het dagelijks leven. Ik kan hem tijdens een ruzie natuurlijk niet verbieden te praten of hem blinddoeken als we aan tafel met het gezin zitten.

Papa en mama zijn heeft onze eerste prioriteit. Als een van de kinderen ons nodig heeft, dan verbreken we direct ons spel en snellen we naar hen toe. Er staat niet voor niets een babyfoon in onze sm-garage, zodat we wel bereikbaar voor hen zijn, ondanks de sloten op de deur. Mick pijnigen doe ik puur uit seksueel genot. Hij ontvangt die pijn en wordt daar opgewonden van, net als van mijn bevelen. Ik geef hem allemaal opdrachten, soms zelfs hele bizarre, bijvoorbeeld dat hij moet kijken hoe ik seks heb met een andere man. Zelf mag Mick absoluut niet vreemdgaan, dat recht komt alleen mij toe.

Bdsm is mijn passie, maar mocht Mick het niet meer willen, dan leg ik me daarbij neer. Onze relatie gaat boven alles. We zijn bijna non-stop bezig met ons seks- en machtsspel, maar er zijn ook dagen dat ik even uit mijn rol val en na een dag hard werken liever lekker in zijn armen op de bank voor de tv kruip, zonder weer de zweep in de hand te moeten nemen.”

Mazzel met de huiswerkbegeleider

Elvira (39), getrouwd met Luuk (40), moeder van Sebas (11), Merel (9) en Fleur (7): “Een pijpcursus. Een Japanse erotische massage voor twee. Een paaldansles of een minicursus bdsm. Luuk en ik zijn nu vijftien jaar samen en uit angst voor sleur en om ons seksleven te verbeteren zoek ik steeds naar manieren om meer bedreven te worden in alle facetten van het liefdesspel. Heerlijk om te doen en bijkomend voordeel is dat ik geen moeite heb om een proefkonijn te vinden; mijn man vindt het zalig om door mij uitgedaagd of onder handen genomen te worden.”

Lees ook: ‘Mijn vriend ging vreemd, dus nu heeft hij pikstraf’

Wie o wie wordt nummer drie

Lisanne (40), getrouwd met Kevin (39), moeder van Noah (3): “Eens in de drie maanden hebben Kevin en ik een trio met een vrouw erbij. Voornamelijk omdat ik bi-schierig ben; nieuwsgierig naar liefde bedrijven met een vrouw. Kevin staat daar ook helemaal voor open. Die zoektocht naar een ‘dame erbij’ valt helaas niet mee. Een leuke single vrouw is moeilijk te vinden en we zijn selectief, ik wil het niet met iedereen doen. Echte lesbiennes vallen ook af, want Kevin neemt graag deel aan zo’n vrijpartij. Soms vindt hij kijken genoeg, maar meestal wil hij zo’n vrouw wel likken of masseren.

Wij zoeken via datingapps, internet en gewoon in een kroeg en soms huren we een escort in. De laatste keer was met zo’n ‘dame van plezier’. Ze was professioneel en zorgde ervoor dat we allebei niks tekortkwamen, maar ik vond het toch te klinisch. Ik wil toch een beetje vlinders voelen en dat lukte niet, aangezien we haar hiervoor gewoon betaalden. Een keer ‘vrouwen spotten’ in en parenclub is er nog niet van gekomen, maar dat staat wel op ons verlanglijstje.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama