Geen vanille alsjeblieft: ‘Sowieso is cyberseks een stuk prettiger dan soloseks’

12.03.2024 15:07
zo vaak seks

Als je kickt op stout en opwindend, ga je natuurlijk niet voor vanilleseks. Nee, deze moeders komen pas in de stemming door iets spannends als partnerruil, sm, trio of tantra.

Kijk maar eens goed

Nynke (34), 8 jaar samen met Pelle (40), moeder van Sem (6) en Per (4): “Als kind was ik al vrij exhibitionistisch; mijn ouders noemden me liefkozend ‘het naaktlopertje’. Zodra ik thuis was, gooide ik alles uit en liep het liefst in mijn blootje. Dat de buren/vrienden van mijn ouders/familie me konden zien of zelfs uitlachen, boeide me niet. Nog steeds hou ik ervan bekeken te worden. Het liefst als ik poedelnaakt ben.

Zodra we een oppas kunnen regelen gaan mijn man en ik naar een wellnesscentrum. Daar gedraag ik me bewust uitdagend en paradeer expres in alle ruimtes zonder handdoek of badjas, zodat ik weet dat ik alle ogen op me gericht krijg. Ik hou van het shockeffect. Ook gaan Pelle en ik naar sauna’s met een tikkie extra, waar je seks mag hebben met je partner en anderen naar je kunnen gluren. Ik wil alleen seks met mijn partner, maar dat anderen op mijn lijf geilen of ons kunnen bekijken, windt me enorm op.” 

Speeldate next level

Julia (27), woont samen met Xander (29), moeder van Luca (2): “Op Fetlife, een soort erotisch Facebook, hebben mijn vriend en ik een account. Op seksgebied kleuren we graag buiten de lijntjes. We zijn voor veel dingen ‘in the mood’. Denk aan parenclubs, bondage en swingen. Op Fetlife hebben we een ander open-minded stel gevonden waarmee we nu regelmatig van partner ruilen. Zelfs onze mannen vinden het leuk met elkaar te experimenteren. Zij hebben een zoontje dat net zo oud is als onze Luca, het perfecte alibi voor onze vriendschap naar de buitenwereld toe. Dat we meer met elkaar doen dan samen naar de speeltuin of ballenbak gaan, hoeft niemand te weten.”

Lees ook: ‘Dankzij spannende stoeipoespakjes heb ik wél weer zin in seks’

Liever cyber dan solo

Wendy (38), single moeder van Tim en Lisa (6): “Cybersex is als single vrouw een grote hobby van me. Een ideale manier om zonder oppas te hoeven regelen toch een spannende avond of nacht te beleven. Op dit moment heb ik twee mannen met wie ik orgasmes deel via de iPad of mijn telefoon. Een van hen is een ex die naar Brazilië is verhuisd, de ander – Walt, een 23-jarige student – woont 150 kilometer verderop. Walt kwam ooit via een datingsapp op mijn scherm. We hadden wel een klik, maar vanwege ons leeftijdsverschil zag ik er geen match in. Wel was hij megaknap en enorm plagend. Hij stuurde elke chat aan op seks en voor ik het wist vertelde ik hem mijn wildste fantasieën.

Met mijn ex wissel ik ondeugende berichten uit via het toetsenbord en we houden masturbatiesessies via Zoom. Met mijn jonge cyberminnaar is het meer sexting. We sturen elkaar foto’s van onze ‘onderkantjes’ en praten elkaar naar een hoogtepunt. Ik vind het opwindend om op afstand intieme dingen te bespreken als anale seks of trio’s, in de wetenschap dat het toch nooit in het echt gaat gebeuren. Sowieso is cyberseks een stuk prettiger dan soloseks. ”

Dit artikel stond eerder in Kek Mama

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama