Betrapt door je kind: ‘Papa en mama waren aan het vechten in hun blootje!’

06.12.2022 14:52
rollebollen geplande seks

Ben je gezegend met kinderen die zelfs door het hardste alarm heen slapen en geen kik geven bij vuurwerk. En dan worden die kleine rakkers op de een of andere manier toch wakker wanneer je even van bil gaat.

Laura (27): “Ook al vrijen we bijna geruisloos, ons zoontje Mees heeft ons al een aantal keer gestoord. Zijn bedje staat in onze kamer en soms wordt hij wakker. Maar we dachten: hij is net drie, hij heeft geen idee. Helaas, toen ik op de koffie bij mijn moeder was verkondigde Mees doodleuk: ‘Papa en mama waren vanmorgen aan het vechten. In hun blootje!’”

Lekker warm

Pien (30): “Juul snapte er niks van. Als mama en papa het zo koud hadden dat ze even op bed gingen liggen terwijl zij Dora keek, waarom lagen ze dan in hun nakie? Gelukkig konden mijn vriend en ik ons nog snel van elkaar afrollen toen we onze driejarige dochter aan hoorden komen trippelen, maar sindsdien doe ik niet meer aan vluggertjes als zij wakker is.”

Lees ook – Betrapt door je kind: ‘Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?’ >

Fanatieke helden

Maureen (42): “Er kan een bom ontploffen en onze kinderen slapen nog steeds domweg door, zeg ik altijd. Klopt. Hagelregen, onweer, vuurwerk? Geen zuchtje pijn. Maar een moeder die zich iets te enthousiast laat gaan met een net aangeschafte vibrator en gilt van opwinding? Het zorgde ervoor dat twee slaperige kinderen verontrust de kamer binnen stormden: ‘Mama, mama wat is er?’”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama