Betrapt door je kind: ‘Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?’

20.12.2021 11:10
rollebollen seks te moe kinderen stil

Elke maandag vertelt een moeder over het moment in het moederschap waarop het even he-le-maal misging.

Monica (34) is getrouwd met Jelle (26) en moeder van Mylena (4).

Alle remmen los

Donderdagavond is voor Jelle en mij vaak dé avond: Mylena slaapt dan bij opa en oma en wij maken er samen een feestje van. Bankhangen, goede film kjiken en sushi bestellen – dat werk. Vaak is het die avond ook vuurwerk in de slaapkamer. Er is immers geen kind in huis, dus alle remmen kunnen los.

Ziek

Een paar weken geleden waren mijn ouders allebei ziek, dus ging het slaapfeestje bij opa en oma niet door. Toch weerhield dit Jelle er niet van om me de slaapkamer in te trekken, want vanaf het moment dat Mylena in bed lag, scheurde hij mijn shirt al uit. Prima, dacht ik nog. Als we stil zijn, zal onze dochter vast niets in de gaten hebben.

 

Lees ook
Seksuele voorlichting: ‘En toen zat mijn kind ineens op YouPorn’ >

 

Geschrokken

Niets bleek minder waar, want toen ik haar de volgende ochtend uit bed haalde, vroeg ze me met een geschrokken gezicht: “Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?” Schijnbaar had ze ons horen rommelen en nam ze een kijkje. Toen ze ons onder de dekens tekeer zag gaan, is ze stilletjes weer naar haar kamer geslopen.

Enge droom

Ik schrok, maar schudde zo snel als ik kon een antwoord uit mijn mouw: “Mama had een enge droom en verstopte zichzelf.” Mylena keek me ietwat slaperig aan en net op het moment dat ik dacht dat ze me doorhad, zei ze: “Ach mama, dat heb ik ook wel eens. Volgende keer mag je wel bij mij in bed komen liggen.” Is goed, schat.

Benieuwd naar meer moederblunders? Elke maandag lees je een nieuw ‘Dat ging ff mis’-verhaal op Kekmama.nl.