Betrapt door oma: ‘Haar gehoorapparaat deed het beter dan verwacht’

15.09.2023 17:36
hoe vaak seks per maand normaal Beeld: Shutterstock

Wanneer je tijdelijk bij je schoonouders moet intrekken of oma’s gehoorapparaat het toch beter doet dan verwacht, kom je soms voor gênante situaties te staan.

Manja (39): “Onze nieuwbouwwoning werd pas eind oktober opgeleverd en ons oude huis was al per 1 april verkocht. Er zat niets anders op dan zes maanden bij mijn schoonouders in te trekken.

Niets gezien

Onze twee zoons kregen de zolder, mijn man en ik mijn schoonmoeders naaikamertje. Op zich prima, maar mijn schoonmoeder moest in het begin echt wennen dat ze moest kloppen als ze een naald en draad nodig had.

Op een van de eerste zondagochtenden dat we daar logeerden en ik net mijn man oraal bevredigde, moest ze schijnbaar snel wat knopen hebben. Gehaast zwaaide mijn schoonmoeder de deur open, om die net zo vlot weer dicht te klappen. We hebben er nooit met een woord over gesproken.”

Lees ook – Betrapt door je kind: ‘Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?’ >

Ben ook niet van gisteren

Anuska (34): “Tijdens het familieweekend kregen wij mijn 86-jarige oma in onze bungalow toebedeeld. Na een paar uur wildwaterzwemfestijn deden onze kinderen een dutje en mijn vriend en ik besloten ons even terug te trekken voor een kleine wip. Kon best, dachten we. Oma keek de The bold and the beautiful op standje 36 en was stokdoof.

Dat haar gehoorapparaat het beter deed dan we hadden ingeschat, bleek toen we na een halfuur helemaal bezweet uit de slaapkamer kwamen. Met een grote grijns zei oma: ‘Zo, jullie waren lekker bezig!’ En bij het zien van onze beschaamde gezichten: ‘Ah joh, ik ben ook jong geweest hoor.’”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.