‘Tijdens de beste seks van mijn leven begon mijn dochter te huilen’

10.02.2023 14:46
wekker omgevallen Beeld: Shutterstock

Zeker, je kleine koter komt op de eerste plaats. Maar soms moet mama ook even aan haar trekken komen.

Sandra (39), moeder van Jacky (11 maanden):

“Wat was ik blij toen ik als bewust single moeder eindelijk de vrouw van mijn dromen tegenkwam. Mijn dochter is elf maanden en na zeven uur ’s avonds hebben mijn vriendin en ik het rijk alleen. Dus daar nemen we het ook van. Het was misschien wel tijdens de beste seks van mijn leven dat mijn dochter het op een brullen zette.

‘Laat even,’ mompelde mijn vriendin, die volledig opging in het moment én al twee kinderen had grootgebracht, ‘het is vast niks.’ Ongestoord gingen we door met onze vrijpartij, tot mijn moederinstinct zei dat er toch iets aan de hand was. Met mijn hartslag nog op standje turbo en mijn haren door de war, trof ik mijn dochter tot in haar nek in een poepluier. Ze snapt misschien nog niet wat we uitspookten, maar de volgende keer luister ik toch iets beter.””

Lees ook – Betrapt door je kind: ‘Mama, waarom kreunde je zo onder de dekens?’ >

Vreemd speelgoed

Philippine (34) woont samen met Jaap (38) en is moeder van Guus (5) en Jan (1):

“Wat was ik blij toen ons seksleven eindelijk weer een beetje tot leven kwam, na twee bevallingen. Klaarkomen was voor mij wel moeilijk geworden, dus bestelden we een leuke vibrator. Geen piemel-lookalike, dan had ik liever de real deal. Ons oog viel op een soort totemmannetje. Geestig, vonden we, en we doopten hem Jozef. Met Jozef werd ons seksleven weer als vanouds. Niet dat wij hem er tijdens elke vrijpartij bij pakten, maar hij lag steevast onder het bed.

“In zijn hand prijkte mijn vibrator – goddank niet aangezet, met zijn roterende kop”

Op een ochtend kroop Guus bij ons. Hij scharrelde wat rond, toen hij opeens naast me stond. ‘Mama, wat is dit voor een aap?’ vroeg hij. In zijn hand prijkte mijn vibrator – goddank niet aangezet, met zijn roterende kop. O, dat is voor je rug, stamelde ik, waarna ik hem uit zijn hand trok. Daarna hoorden we hem er nooit meer over, goddank. En onze speeldoos staat sindsdien boven in de kast.”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

In samenwerking met Kek Mama