Een hoog libido en een groot gezin: ‘We zijn al vaker bijna betrapt’

18.12.2022 14:35
rollebollen betrapt tijdens seks Beeld: Getty Images

Maaike (44) heeft sinds twee jaar een relatie met Simon (42), ze is moeder van Jonah (11), Sofie (8) en Dani (5) en heeft twee stiefzoons Maarten (10) en Michael (7).

“Elke ochtend word ik met een gelukzalig gevoel wakker, zo intens blij met de man naast me. Simon en ik zijn nu twee jaar samen, maar ik voel me nog net zo verliefd als in de eerste week. Of liever gezegd: als op het moment dat ik hem voor het eerst zag en ik in één klap patsboem hoteldebotel was.

Onze relatie is begonnen als geheime affaire. We waren beiden nog getrouwd, ik elf, Simon zelfs twintig jaar. We kwamen elkaar via het werk tegen. Een vluchtige ontmoeting, maar het was meteen raak. Er stond in Kek Mama ooit een verhaal van een vrouw die op vakantie een man zag, terwijl ze getrouwd was en direct in love, precies dat overkwam ons ook. We keken elkaar aan en wisten instant dat we bij elkaar hoorden. We zijn soulmates. Er was gewoon geen houden meer aan.

Na een paar stiekeme afspraakjes waarin we waanzinnige seks hadden – ook op dat vlak klikte het enorm – heb ik meteen aan mijn man verteld dat ik een ander had, smoorverliefd was en wilde scheiden. Ondanks zijn verdriet kon mijn ex begrip opbrengen voor mijn gevoel en hebben we nog steeds een goede band. Bij Simon is het een hele nare vechtscheiding geworden die tot op de dag van vandaag duurt. Zijn ex-vrouw is kwaad, ze gunt hem het licht in de ogen niet en blijft tegen hem procederen.

Geen genoeg van elkaar

Maar toch, ondanks alle tranen, stress en narigheid zijn we supergelukkig samen. We krijgen geen genoeg van elkaar en hebben elke dag heerlijke seks. Ook gaat het heel goed in ons samengestelde gezin. Mijn kinderen zijn dol op hem en andersom. We zitten op dezelfde lijn qua opvoeding en kunnen ook kritiek van elkaar verdragen op elkaars kinderen. Zijn zoons zijn week op, week af bij ons, mijn kinderen gaan twee keer in de maand een weekend naar hun vader. We zijn slechts één keer in de twee weken een weekend kinderloos; twee dagen, één nacht. Dat zijn de nachten waarop we extra uitpakken met speeltjes en seksspellen.

“Tussen twee online meetings door houden we een middagwip”

Simon en ik hebben allebei behoorlijk wat bedpartners versleten en waren best wat gewend op dat gebied. Met mijn ex had ik ook een gezond seksleven, al was het vrij rechttoe rechtaan en nooit meer dan keurig eens per week. Maar wat wij nu meemaken is ongekend. We hebben een enorme sexdrive in elkaar losgemaakt en elkaar voorgoed verpest. Als we vrijen, versmelten we helemaal. In het begin deden we het wel zes keer op een dag, we konden er geen genoeg van krijgen. Nu minstens elke dag. Ondanks ons drukke gezinsleven zorgen we dat we er tijd voor vrijmaken. Groot voordeel: we zijn allebei zzp’er en werken vanuit huis. Tussen twee online meetings door houden we dan een middagwip. Of we wachten totdat het hele spul slaapt of beneden tv kijkt.

Lees ook – Jennifer (37) en haar man vrijen dagelijks: ‘We hebben bijna nooit meer ruzie’ >

Vrijpartij

Meestal begint een vrijpartij met een toespeling van een ander. Een tik op mijn kont, even een hand op mijn borst, ik wrijf ondeugend langs de binnenkant van zijn been of we kussen net even te innig of wild. Dan verplaatsen we ons naar de slaapkamer. Of het aanrecht, de trap, de bank of de loungeset in de tuin. We houden van experimenteren, niet alleen wat betreft de plekken, maar ook de tijdsduur en het soort seks.

“We houden van experimenteren, niet alleen wat betreft de plekken, maar ook de tijdsduur en het soort seks”

Zijn alle kinderen bij hun andere ouder, dan bedrijven we de liefde en kan het echt een hele avond duren. Een vluggertje tussendoor, zonder voorspel, gewoon hardhandig vastpakken en me tegen de muur drukken vind ik ook heel lekker en spannend, maar dan krijg ik geen orgasme. Geen punt, dan halen we het ’s avonds in of ik doe het zelf met een vibrator. Ik heb er een in de vorm van een microfoon, met puntjes erop. Mijn ex vond het vreselijk als ik die gebruikte en voelde zich erdoor bedreigd, maar mijn lief niet. Hij vindt het ook fijn om mij zo klaar te laten komen.

Voor een middagwip trekken we meestal twintig tot dertig minuten uit. Ons favoriete standje is als ik bovenop zit, of op handen en knieën. Of een 69: we zijn beiden dol op orale seks ontvangen en geven. Hebben we echt de tijd, dan bindt Simon me vast aan handen en voeten. We hebben daar professionele bandjes voor die je met klittenband kunt dichtmaken. Maar we zijn geen diehard sm’ers: het blijft liefdevol en plagerig.

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

Betrapt

Met vijf kinderen en een hoog libido is de kans om betrapt te worden altijd aanwezig. Bij ons is dat twee keer bíjna gebeurd. Afgelopen zomer waren we een keer al om half zes wakker en gingen we in de tuin genieten van de zonsopgang. We begonnen wat te knuffelen onder een deken op de bank en van het een kwam spontaan het ander. We waren zo bezig, dat we vergaten dat de kinderen naar school moesten – gelukkig waren we net op tijd klaar toen de kinderen naar beneden kwamen.

En toen we laatst lekker op de bank zaten bij de kachel, allebei naakt maar nog niet in actie, zag ik ineens het hoofd van Jonah door het raam van onze huiskamerdeur. Hij stond met de klink in zijn handen en keek verbaasd naar ons. Zonder na te denken duwde ik met mijn hand de erectie van Simon naar beneden en dekte zijn piemel af.

Ik verontschuldigde me bij Jonah: het was niet de bedoeling dat hij dit zag. Maar blijkbaar was het zo’n grappig gezicht dat hij me nog dagenlang heeft gepest. Elke keer als hij me zag maakte hij dezelfde beweging met zijn hand en lachte me uit. Nou ja, hij heeft er in ieder geval geen trauma aan overgehouden.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys t.w.v. € 75. Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel staat in Kek Mama 11-2022.

Sta je op het punt jezelf blij te maken met een nieuw seksspeeltje? Komt goed uit, want met de code KEKMAMA2022 krijg je 10 euro korting bij een besteding vanaf 60 euro bij EasyToys. Goed moment om één of meerdere toys aan te schaffen, dus.