In samenwerking met Kek Mama

Happy healthy momboss: haal het beste uit jezelf met een goede routine

09.10.2023 08:15

Vanaf het moment dat de wekker gaat, sta jij aan. In alle gezinsdrukte zou je tijd voor jezelf haast vergeten. Zonde. Maak gezonde gewoontes jouw prioriteit. Hoe? We helpen je graag een handje.

Mom modus

De wekker gaat en jij schiet uit je bed. Douchen, de kinderen uit bed halen, ontbijtje regelen en broodtrommels vullen, de kroost op tijd de deur uit krijgen en jij naar je werk. Shit, ben je nog vergeten die belangrijke meeting voor te bereiden en waar is je eígen lunchpakket nou gebleven?! Na het werk de kleintjes uit school halen, ze taxichauffeuren naar sport- en speeldates, een maaltijd op tafel toveren en voor je het weet heb je je kleintjes met militaire precisie weer op tijd in bed weten te krijgen (hulde!). Maar waar ben jíj in dit hele verhaal? Waar is jouw daily chance om het beste uit jezelf te halen? Dikke kans dat je na zo’n propvolle dag met een vol hoofd in bed belandt, waar je nog snel die achterstallige vriendinnenappjes beantwoordt. Als laatste gedachte, net voordat je je ogen sluit, flitst door je hoofd: weer niet gesport vandaag. Om over je voornemen om gezonder te eten nog maar te zwijgen.

Tijd voor jou

Moeder zijn is fantastisch, zonder twijfel de mooiste taak op aarde, maar het kan aanvoelen als een onmogelijke puzzel om in dat mooie bestaan de juiste balans te vinden tussen werk, het gezin, huishouden en tijd voor jezelf. Je streeft wel naar een gezonde levensstijl, naar de beste en sterkste versie van jezelf, maar hoe pak je dat aan? Geen zorgen. Wij hebben de oplossing voor je! Het geheim zit in de routine.

Yolanthe’s geheim

Het is fijn ‘gluren bij de buren’, hoe doen andere moeders het? De agenda van Yolanthe Cabau zit vol afspraken, maar bovenal is ze loving mom van zoontje Xess. Net als jij voelde ook Yolanthe het verlangen om een perfecte routine te creëren waarmee ze een gezonde levensstijl in haar drukke bestaan kon invlechten. Het werd de start van Cabau Lifestyle, waarmee ze niet alleen (sport)voeding, vitamines en mineralen verkoopt, maar een complete levensstijl aanbiedt. Dit omvat voedingsadvies, een workout app, community platform en waardevolle tips en tricks die speciaal zijn afgestemd op drukke moeders. Onder het mom practice what you preach begint Yolanthe de dag met een koude douche, gevolgd door het innemen van haar vitamines. Dan doet ze haar ochtendmeditatie, een korte workout of yogasessie van tien minuten en vervolgens maakt ze een gezond ontbijt voor haarzelf en zoontje Xess. Een gezonde smoothie bijvoorbeeld, of lekkere protein pancakes met vers fruit. “Zo’n ochtendroutine helpt me om de dag energiek, positief en gezond te beginnen.”

Succes story

Beginnen aan Cabau Lifestyle is super easy. De producten en adviezen zijn juist ontworpen met de gedachtegang dat het perfect integreert binnen een druk leven. Dat heeft ook Shanna (31), moeder van twee zoons, ontdekt. Na de geboorte van haar jongste werd ze doodongelukkig van de extra kilo’s die er maar niet af wilden. Met hulp van o.a. de Cabau Fatburner en het Cabau 28-Day Weight Loss Pack, waarbij je dagelijks wordt ondersteund met ontbijt, lunch, diner en snackrecepten, viel Shanna kilo’s af op een manier die makkelijk te integreren was haar daily mom life. Je leest Shanna’s mooie succes story op Kek Mama.

Let’s start the show

De mooiste vorm van selfcare is het jezelf gunnen om het beste uit jezelf te halen. Doe bepaalde handelingen – zoals het innemen van vitamines en je houden aan een gezond voedingsplan – voor langere tijd en er ontstaat onbewust een routine. Op den duur doe je die routine appeltje-eitje op de automatische piloot. Cabau Lifestyle helpt je met producten en heeft een online community op Facebook, genaamd Bloom Talk, waar leden ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen en elkaar motiveren. Tried & tested door Cabau oprichtster Yolanthe, doe er je voordeel mee! Gun jezelf die happy healthy lifestyle.

Bekijk het aanbod op de website cabaulifestyle.com, probeer gratis* de Cabau App en meld je aan voor de nieuwsbrief. Met de kortingscode CKM15 ontvang je maar liefst 15% korting op alle producten.