In samenwerking met Kek Mama

Het is zomer! Déze outfits mogen niet ontbreken in jouw en je mini’s kast (en je maakt kans om ze te winnen)

26.06.2023 08:59

Zomer! De tijd van dikke truien, lange broeken en wollen sokken ligt achter ons. We kunnen weer in blote benen over straat, ‘met zonder jas’ naar buiten en in bikini naar het strand. Welke items heb je nu écht nodig voor dit vrolijke seizoen? In de Primark Stijlclinic tippen wij, samen met Primark, drie gelegenheden met outfits volgens de trends van dit moment.

1. Stranddag

Voor een stranddag willen we praktisch (want we moeten achter kinderen aan rennen) doch chic (we zijn natuurlijk ook nog onszelf). Maxi jurken zijn perfect! Je doet er direct je badkleding onder, want dan sta je ook niet te hannesen in te kleine strandhokjes of met grote badlakens om je heen. Een paar slippertjes erbij, hoed op en een grote strandtas mee en jouw look voor een stranddag is klaar. Voor je mini wil je natuurlijk ook iets praktisch: voor meisjes is een kort broekje met t-shirtje makkelijk. Daaronder doe je de badkleding en tijdens het heetst van de dag, kunnen ze hun t-shirtje nog even aan om verbranding te voorkomen. Voor jongens idem dito, alleen de zwembroek is al een korte broek natuurlijk. Doe daar een stoer t-shirt bij et voilà: klaar voor een dagje strand!

2. City trip

Op city trip wil je een fijne outfit waar je makkelijk in kunt bewegen. Een matching broekje met blouseje met korte mouwen is helemaal volgens de laatste trends en ook nog eens heel handig. Doe daar een paar sneakers of sandalen bij en je bent klaar voor een vriendinnentrip in je favoriete stad! Primark heeft nu hele leuke setjes, onder andere met kant en een lekker oriental printje.

3. Avondje uit

Een girls night out? Dat vraagt om een sexy outfit! Wat dacht je van een mooie bodycon outfit in een felle kleur? Helemaal volgens de huidige trends. Wil je liever iets wijder? Kan natuurlijk ook! Ga in ieder geval voor een knalkleurtje, gooi er goede hakken onder en doe er mooie oorbellen bij. Een lekker lipstickje erbij en jij bent klaar voor een avondje dansen en sjansen.

Winactie

Wil jij nou ook shinen in de nieuwste items van Primark? Dan hebben we goed nieuws! Kek Mama mag namelijk 3x 150 euro aan shoptegoed bij Primark weggeven! Meedoen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter. De winnaars krijgen bericht. Winactie is gesloten.

Kan je niet wachten? Snappen wij natuurlijk helemaal! Ga snel naar één van de Primark winkels of breng een bezoekje aan de vernieuwde Primark website en shop de leukste items voor jou en je gezin.