In samenwerking met Kek Mama

Trek in een snack? Deze Protein Pops zijn crunchy, eiwitrijk en megalekker (+ korting)

10.07.2000 10:38
Bron: Cabau

Je kent het wel. De dag begon goed: een stevig ontbijt, een gezonde lunch, je bent helemaal on fire. Maar dan komt het… De gevreesde middagdip rond een uur of drie.

De kids moeten zo van school gehaald worden, die bergen was staren je aan, en oh ja, jij mag vanavond ook nog koken. Wat je het liefst wil? Een reep chocola of een zak chips.

Protein Pops

We snappen het. Op sommige momenten schreeuwt je lichaam om energie, en vaak grijpen we naar iets suikerrijks of vettigs. Lekker voor even, maar we weten allemaal wat erna komt: de energiecrash. Wat je lijf echt nodig heeft, is iets voedzaams. En laten wij hier de gouden tip voor hebben…. Namelijk Protein Pops van Cabau. Crunchy, eiwitrijke, smaakvolle pops die je kunt oppeuzelen zonder schuldgevoel.

Bron: Cabau

Snack better, feel better

Of je nu verlangt naar iets zoets of hartigs, de Protein Pops komen in drie smaken. Milk Chocolate, Sweet Barbecue en Sour Cream & Onion. Elk doosje bevat vijf zakjes van dezelfde smaak, en zo heb je altijd een gezonde snack bij de hand. En het mooiste? Deze pops zijn lager in calorieën, suikers en vetten dan de snacks die je gewend bent. Plus, die eiwitten geven je een verzadigd gevoel en helpen je spieren te herstellen en op te bouwen. Ideaal voor een gezond dieet.

Kekke korting!

Nieuwsgierig? Snappen we. Daarom krijg je nu 10 procent korting met de kortingscode KEKSNACK. Geen excuses meer voor die middagdip. De enige vraag is, ga jij voor hartig of zoet?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.