In samenwerking met Kek Mama

Familiefun: Win 2x 5 tickets voor Attractiepark Toverland deze zomer (t.w.v. €224,50)!

01.07.2024 10:35

Wij mogen 2x 5 tickets (incl. parkeerticket) weggegeven voor Toverland. Zo kun je samen met je gezin deze zomer de leukste attracties en shows beleven voor een onvergetelijke, magische herinnering. Lees snel verder hoe je kans maakt & doe mee!

Ben je klaar voor een dag vol magie en avontuur? Attractiepark Toverland in Noord-Limburg biedt gegarandeerd plezier voor jong en oud! Met zes themagebieden, meer dan 40 attracties en shows, en extra lange openingstijden tijdens de Summer Feelings, is Toverland dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke zomerdag met het hele gezin. Ontdek hier waarom je deze zomer écht naar Toverland wilt!

Maak kans op 2x 5 tickets voor Toverland! 

We mogen twee gelukkige winnaars blij maken met elk vijf tickets (incl. parkeerticket), zodat je samen met je gezin kunt genieten van alle betoverende attracties en magische momenten. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen aan deze fantastische winactie.

Wat kun je verwachten in Toverland?

  • Spannende achtbanen: Beleef de thrill van de Fēnix wing coaster, de Booster Bike lanceerachtbaan en de houten achtbaan Troy.
  • Kindvriendelijke attracties: Voor de allerkleinsten zijn er avontuurlijke speeltuinen en kinderattracties zoals de junior achtbaan en het interactieve Toverhuis.
  • Verkoeling en plezier: Geniet van de wildwaterbanen Djengu River en de vernieuwde Expedition Zork, perfect voor warme zomerdagen.
  • Magisch overnachten: Blijf slapen in het Pop-Up Summer Camp naast achtbaan Troy en begin je dag met een betoverend uitzicht.

Doe mee en win 2x 5 tickets incl. parkeerticket voor Toverland (t.w.v. €224,50)

Mis deze kans niet en doe mee aan de winactie! Vul snel je gegevens in en wie weet beleef jij deze zomer een magische dag in Attractiepark Toverland met je kids!

De winactie loopt tot en met 22 juli 2024. Winnaars krijgen na die datum bericht per e-mail. Wij zullen de contactgegevens vervolgens delen met Toverland, zodat zij de tickets naar de winnaars op kunnen sturen*.

*Hiermee geef je Kek Mama & Mamaplaats toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Toverland.