Op ’t nippertje: deze last minute moederdagcadeaus heb je zo in huis

06.05.2021 12:49
last_minute_cadeaus_moederdag

Niet zo vreemd dat je in deze gekke tijd vergeet dat het bijna Moederdag is. Dus voor iedereen die op het nippertje nog een cadeau wil storen: vijf leuke tips.

Parfum

Je moeder dit jaar met Moederdag blij maken met een heerlijk luchtje (of heb je er zelf wel oren naar)? Wij zochten de meest verrukkelijke parfums voor je uit. En het mooie: op werkdagen vóór 18.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Bekijk de luchtjes

 

Kek Mama-abonnement

Eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns: het is elke maand een feestje om Kek Mama op de mat te krijgen – al zeggen we zelf. Dus hoe leuk is het om een abonnement cadeau te krijgen of te geven?

- Keuze uit 12 of 24 maanden

– Na de gekozen periode is het abonnement elke maand opzegbaar

- Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso

Abonnement afsluiten

 

Lees ook
Dit zijn zonder twijfel de slechtste moederdagcadeaus ooit >

 

Fotocursus

Hoe lastig is het om je kind goed op te foto te krijgen? Heel lastig, weet ook actrice en moeder Tanja Jess. Daarom ontwikkelde ze samen met topfotograaf Jeroen Swolfs de ‘Photo Class Smartphone voor Mama’. Een online fotocursus speciaal voor moeders, die je gewoon kunt volgen vanuit je luie stoel. De cursus blijft beschikbaar nadat je ‘m hebt gekocht, dus je kunt altijd nog iets terugzoeken én de video’s volgen wanneer je wilt – ideaal als je een keer geen puf hebt door gebroken nachten of peuterperikelen. Goed om te weten: tot 10 mei betaal je geen € 49 maar € 36 euro!

– Beschikbaar voor iPhone of Samsung Galaxy

- 5 on demand modules,  bestaande uit 35 video hoofdstukken

- Gratis minicursus als voorproefje

Cursus volgen

 

Hotelovernachting

Zo moeders, hoog tijd voor wat ontspanning. En waar relax je beter dan in een luxe hotel of appartement? Van een volledig uitgeruste keuken, leefruimte, speciale werkplek, badkamer en comfortabele bedden: BOAT & CO in Amsterdam heeft het allemaal. Overigens ook hartstikke leuk met kinderen. Hoe je dit cadeau geeft? Koop een leuke kaart, schrijf erin welke datum ze vrij moet houden en vertel vooral niet waar ze naartoe gaat (maar neem wel je logeerspullen mee 😉 )

– Veel parkeergelegenheid

– Heerlijke (afhaal)maaltijden

– Mogelijkheid tot huren van fietsen

Boek een overnachting

 

Persoonlijk cadeau

Dan kun je nog zulke mooie cadeaus kopen, waardevoller dan een persoonlijke brief, kaart, tekening of video van je kind krijg je het niet. Of laat de kunstenaar in jezelf los en maak een creatief schilderij voor aan de muur. Wedden dat het een succes wordt? 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >