Met deze schaatsen beleeft je kind een onvergetelijke winter

08.02.2021 21:12
schaatsen_voor_kinderen

Het lijkt erop dat we nu toch echt kunnen gaan schaatsen op natuurijs. En ja, dan zijn een paar stoere ijzers voor je kind uiteraard een must. Hier vind je de fijnste.

Waar moet je op letten? 

Van een kunstschaats tot glij-ijzers en verstelbare modellen: de keuze is reuze. Bedenk je daarom van te voren welke schaats bij jouw kind past. Voor de kleintjes die net met schaatsen beginnen, zijn glij-ijzers bijvoorbeeld ideaal. Met deze dubbele schaats kunnen ze makkelijk wennen aan het gladde ijs. Ze zijn geschikt voor kinderen van ongeveer twee tot vijf jaar in de peuter- en kleuterleeftijd. Kinderen die al wat langer schaatsen, kunnen gaan voor ijshockey- of kunstschaatsen (goed voor recreatief gebruik). Leggen jullie graag lange afstanden af? Ga dan voor noren.

 

Verstelbare ijshockeyschaatsen

Ideaal: deze schaatsen zijn in drie maten te verstellen (29-32, 33-36 en 37-40). Zo kan je kind er lekker lang mee doen. ze zijn voorzien van harde kunststof, hiel-, enkel- en teenkap en de roestvrijstalen ijzers zijn al voorgeslepen. 
– Gemaakt van kunstleer
– twee klittenbandsluitingen
– Met handige verstelknop

Bestel ze hier

 

Junior kunstschaatsen

Gezellige roze ijzers met twee snelsluitingen, dus geen gedoe met veters die in de knoop zitten. Ze zijn verstelbaar in vier maten door middel van de drukknop bij de hiel.
– Verkrijgbaar in de maten 27 tot 41
– Roestvrijstaal
– Inclusief reservesluiting

Bestel ze hier

 

Lees ook
Dít zijn de leukste skipakken voor kinderen >

 

Voor de jongste schaatsfans

Op deze Nijdam Junior Verstelbare Glij-ijzers blijven kinderen fijn in evenwicht. Ze zijn verstelbaar van maat 24 t/m 34 en worden gesloten met handige snel sluitingen.
– Verkrijgbaar in drie kleuren
– Stevig materiaal
– Breed voetbed

Bestel ze hier

 

Junior norenschaats

Deze schaatsen zijn fantastisch voor lange afstanden. Én – helemaal fijn – net zoals bovenstaande modellen verstelbaar. Hoef je volgend jaar tenminste geen nieuwe te kopen.
– Vetersluiting, snelsluiting en klittenbandstrip
– Verstelbaar in vier maten met een drukknop bij de hiel
– Stalen schaatsijzers

Bestel ze hier

 

Sierlijke kunstschaatsen

Stijlvol het ijs op? Dat kan met deze schaatsen van Graf Davos Gold, die geschikt zijn voor de beginnende en recreatieve kunstschaatsrijders. Goed om te weten: de enkels worden door de extra enkelkussentjes beschermd en de voering verstevigt de boel nog eens extra.
– Wordt geslepen afgeleverd
– Inclusief vetertrekker
– Bovenwerk: synthetisch leer

Bestel ze hier

 

Nederland kleurt wit van de sneeuw, maar heb jij nog geen slee in huis? Wij zetten de leukste voor je op een rij.