Met deze draadloze stofzuigers (met korting!) is de wekelijkse schoonmaak zo gepiept

03.01.2022 13:13

Sinds de gezinsuitbreiding merk je misschien dat het huis aan kant maken met wat meer uitdagingen gepaard gaat. Met een draadloze stofzuiger gaat dit een stuk sneller en gemakkelijker. En raad eens: je vindt ze nu met hoge Black Friday-kortingen. Shoppen maar.

Meer troep, meer viezigheid, minder tijd. En met een kind op je arm.. Gelukkig helpt de technologie ons een handje, want een stofzuiger die draadloos is, is vele malen lichter en pak je er veel sneller even bij. Mooi meegenomen: geen struikelgevaar meer voor je kind (en voor je onhandige zelf).

Het beste van het beste met Tweakers

Tweakers is de grootste website op het gebied van technologie en elektronica. Je vergelijkt er elektronica, maar vindt er ook de beste reviews. Met Black Friday werken we met Tweakers samen om jou de allerbeste deals te geven die passen bij #momlife. Van televisies, stofzuigers en kinderwagens tot de beste deals op zelfs je hele babyuitzet. Dit is de selectie van de allerbeste Black Friday deals.

BLACK+DECKER Extreme PET Steelstofzuiger

Honden- en kattenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan deze fijne 4-in-1-stofzuiger. Met de bijgeleverde dierenborstel is je tapijt, bank en zelf de mand van je huisdier in een handomdraai schoon. Fijne feature: de zuigmond met geïntegreerde LED-verlichting, zo mis je geen vuiltje of haartje meer. Tweakers spot een prijsdaling van 12%.

– Heeft een batterijlaadindicator: geeft aan hoelang je nog kan stofzuigen
– Het filter van deze stofzuiger klop je snel een eenvoudig uit dankzij een ‘pepermolen-systeem’

Ik ga voor de BLACK+DECKER stofzuiger en shop ‘m nu hier voor €149,-

Bosch unlimited steelstofzuiger

Ben je op zoek naar een draadloze stofzuiger of kruimelzuiger waarmee je de bank even flink te lijf kan gaan? Deze Bosch stofzuiger komt met een 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond tussen alle kiertjes en gaatjes. Zeg maar dag tegen die broodkruimels en .. God mag weten wat die kinderen er nog meer tussen laten vallen. Tweakers spot een prijsdaling van 19%.

– Handig op te laden dankzij de wandhouder met oplaadfunctie
– Komt met een speciale Bosch-accu die je kunt uitwisselen met apparaten uit de Bosch Home & Garden-lijn

De draadloze stofzuiger van Bosch gaat mee! Nu voor €179,-

Rowenta X-pert 360

De Rowenta draadloze stofzuiger heeft het allemaal: hij is met zijn 2.2 kg lekker licht, is voorzien van fijne LED-verlichting waarmee je vuil beter kunt zien en komt met handige accessoires. Met de mini turbobrush verwijder je bijvoorbeeld heel gemakkelijk dierenharen. Psst, Tweakers spot een prijsdaling van maar liefst 29% op de Rowenta!

– Werkingsduur van 45 minuten
– Wandoplaadstation voor eenvoudig opbergen van de stofzuiger en accessoires

Ik ga voor de Rowenta X-pert 360 en shop ‘m hier voor €149,-

Philips SpeedPro Max

Nog zo’n alleskunner: het unieke 360 graden mondstuk van deze snoerloze stofzuiger van Philips neemt met iedere beweging stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het grootste pluspunt van deze draadloze stofzuiger van Philips? Je kunt er tot wel 65 minuten snoerloos mee schoonmaken. Moet je net zin hebben in een uur lang stofzuigen, maar hé, handig is-ie! Tweakers spot een prijsdaling van maar liefst 20%.

– Is geschikt voor alle typen vloeren, dus je hoeft niet van mondstuk te wisselen
– Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan

Yes, ik ga voor de Philips SpeedPro Max en shop ‘m hier met €150,- korting

BOSCH Accu-steelstofzuiger Athlet 25.2

Genoeg andere dingen te doen dan de stofzuiger zélf ook nog schoonmaken? Snappen we. Deze draadloze stofzuiger van BOSCH wil je: de wasbare hightech-filtermaterialen van dit apparaat gaan net zo lang mee als de gehele levensduur van het apparaat en stofzakken vervangen is niet meer nodig. Tweakers spot een prijsdaling van 18%.

– Handig: de AllFloor HighPower Brush is geschikt voor alle vloeren, van harde vloeren tot tapijt
– Met Bosch Li-ion-technologie: duurzame, krachtige accu

De BOSCH Athlet is voor mij, ik shop ‘m hier voor €222,-

Lees ook:
Zo maak jij je huis razendsnel schoon >

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >