Zet het op een lopen: deze luxe kinderwagens shop je nu met leuke Black Friday-kortingen

23.11.2021 15:52
Beeld: Getty Images Beeld: Getty Images

Heb je al een specifieke kinderwagen op het oog of ben je de voors en tegens nog aan het afwegen? Begrijpelijk dat je dan ook op de prijs let. Gelukkig shop je onderstaande luxe kinderwagens nu met een heerlijke Black Friday-korting.

Of je van nature een wandelliefhebber bent of niet: je zult deze vierwieler intensief gaan gebruiken. En als je het gemiddelde prijskaartje ziet, wíl je er ook zo lang mogelijk gebruik van maken. Met deze (afgeprijsde) knapperds is dat gelukkig geen probleem.

 

Joolz Day+

De Joolz Day+ heeft behalve een prachtig, ook een slim (én award-winnend) design. Met een beetje oefenen is hij zelfs met 1 hand te gebruiken. Voor als je van beauty en brains houdt, dus. Je krijgt nu 10% korting.

– 3-in-1 (wieg, een stoel en de mogelijkheid om je autostoel aan het onderstel te bevestigen)
– Met ledverlichting 
– Levenslange garantie (na registratie)

Een design kinderwagen (met korting!) klinkt mij als muziek in de oren

Bugaboo Fox 2

Comfortabel op pad gaan doe je met deze kinderwagen. Dat komt onder andere door de grote wielen en de centrale vering. De Bugaboo Fox 2 staat dan ook niet voor niets in de top 10 van best geteste 3-in-1 kinderwagens door de Consumentenbond. Je krijgt nu tot 30% korting!

– All-terrain
– Geschikt voor pasgeboren baby’s tot een leeftijd van 4 jaar
– Compact inklapbaar

Zei daar iemand ‘comfort’? Hebben!

Maxi-Cosi Adorra 2.0

Ook de Maxi-Cosi komt goed uit de test bij de Consumentenbond. De kinderwagen heeft een ruim zitje en je kunt ‘m in combinatie met de reiswieg of autostoel al gebruiken vanaf de geboorte. Ook handig: in de XXL boodschappenmand kun je alles kwijt (en geloof ons: die ga je nodig hebben). Je krijgt nu 22% korting.

– Verstelbare rugleuning en voetensteun
– Inclusief regenhoes
– Te combineren met een reiswieg of autozitje

Met de kinderwagen van Maxi-Cosi gaan wij héél veel wandelingen maken

 

Lees ook
Hier moet je op letten bij de aankoop van een kinderwagen >

 

Easywalker Harvey 3 Premium

Bij Easywalker staat comfort op één. De schuimbanden en de vering in deze kinderwagen zorgen voor aangename wandelingen voor jou en je kind. En een leuk extraatje voor de milieubewuste mama: de bekleding is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Je krijgt nu 15% korting

– Inclusief reiswieg
– Ruime opbergmand
– Geschikt tot 22 kilo

De Black Friday-deal van Easywalker wil ik niet missen

 

Bugaboo Cameleon+

De Bugaboo Cameleon is een populaire 2-in-1 kinderwagen, onder andere door het gebruiksgemak. Door de grote wielen aan de achterkant en de kleine zwenkwielen aan de voorzijde, is hij ook geschikt voor ruig terrein. Geen zorgen dus, als je staat te trappelen om een herfstwandeling in het bos te maken. Je krijgt nu 300 euro korting.

– Roterende duwbeugel
– Geschikt vanaf de geboorte tot 17 kg
– Inclusief wieg en stoel

De Bugaboo Cameleon scoor je nu met flinke korting

 

 

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >