Hier past werkelijk álles in: fijne luiertassen

01.05.2021 12:32
hier past alles in luiertassen Beeld: Getty Images

Op pad met je baby? In één van deze fijne luiertassen kun je alles kwijt: van luiers tot billendoekjes, een flesje en setje schone kleding.

Een luiertas is onmisbaar als je net een baby hebt gekregen en staat dan ook standaard op de baby-uitzetlijst. Hij wordt ook wel een verzorgingstas genoemd. Want als je erop uit gaat met je baby, neem je natuurlijk veel meer mee dan alleen maar luiers.
Zo’n tas moet er een beetje leuk uit zien, maar vooral: lekker praktisch zijn. Niets zo irritant als onderweg een luier verschonen en ondertussen de helft van je spullen niet kunnen vinden. 

Waar je nog meer op moet letten als je een luiertas wil aanschaffen? Check hier onze tips.
 

Lees ook:
Hydrofiele luiers: dít kun je er allemaal mee doen >

 

Ook hebben we vast een aantal leuke en praktische luiertassen voor je uitgezocht:
 

Nijntje

Schattige luiertas van Nijntje die heerlijk ruim is. Alles wat je snel bij de hand moet hebben, zoals een speen of spuugdoekje, stop je in de opbergvakjes aan de voorkant. De rest gaat binnenin – inclusief verschoningsmatje. 

– Met Nijntje sleutelhanger
– 40 x 30 x 15,5 cm
– Polyester

Klik hier en bestel snel

 

Kidzstore

Liever geen standaard luiertas? Dit model ziet er uit en draag je als een rugzak: niemand die ziet dat je er luiers en de babyfles in hebt zitten. Dankzij de handige draaglus kun je ‘m ook gemakkelijk aan de buggy hangen. 

– Spatwaterdicht
– Met veel opbergvakken
– 40 x 27 x 15 cm

Bestel ‘m hier voor slechts

 

Studio Noos

Ga je maar kort weg en hoef je maar een paar spulletjes mee te nemen, dan ga je voor deze gave luiertas van Studio Noos. Je gooit alles er in één keer in en het het dus ook zó weer bij de hand, want je hoeft niet te graaien in al die vakjes. 

– Panterprint
– Polyester
– 58 x 42 x 8 cm

Hier bestel je deze leuke pantertas

 

Lees ook
Zóveel luiers gebruikt een kind gemiddeld voor het zindelijk is >

 

Mamalicious

Welke kinderwagen je ook hebt, deze donkerblauw met wit gestreepte luiertas past overal bij. Binnen vind je meerdere vakken voor flesjes en hydrofiele doeken en hij is nog duurzaam ook, want de tas is gemaakt van canvas.

– 54 x 32 x 12 cm
– Inclusief verschoningsmat
– Afneembare riem

Klik hier om ‘m te bestellen

 

Lief

Lekker kleurrijk en superstevig. Met het verzorgingsmatje geef je je baby onderweg moeiteloos een schone luier en je mobiel stop je in het speciale telefoonhoesje. 

– Ritsvak aan binnenkant
– Afneembaar hengsel
– 48 x 30 x 16 cm

Bestel ‘m hier, ook verkrijgbaar in vier andere kleuren

 

Jollein

Dit is een luiertas die meer weg heeft van een modieuze schoudertas. Toch is-ie door de extra vakken hartstikke handig en hang je ‘m heel gemakkelijk aan je kinderwagen.

– 38 x 33 x 33 cm
– Leer
– 1,3 kg

Klik hier en deze modieuze tas is binnenkort van jou

 

Childhome

Zo, daar kun je niet omheen. Door de meegeleverde schouderriem, kan je hem zowel in de hand als over je schouder dragen. En binnen heb je natuurlijk zeeën van ruimte.

– 55 x 30 x 30 cm
– Katoen & polyester
– Max. 10 kg

Klik hier en deze leuke luiertas is voor jou

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >