flessenwarmers baby
Beeld: Shutterstock

Huilt je baby omdat hij honger heeft? Met één van deze flessenwarmers verwarm je in no time zijn kunst- of borstvoeding, zodat hij niet ongeduldig op z’n maaltje hoeft te wachten.

Natuurlijk kun je de voeding voor je baby opwarmen in bijvoorbeeld de magnetron, maar het is reuze handig om een flessenwarmer in huis te hebben. Die zorgt er namelijk in een mum van tijd voor dat de voeding van je baby exact de juiste temperatuur heeft – en zo hoef je de magnetron niet herhaaldelijk opnieuw te laten draaien en te voelen of de melk misschien toch nog te warm is. 

Article continues after the ad

Terwijl het apparaat z’n werk doet, verschoon jij mooi even de luier van de kleine. Ben je daar wat langer mee bezig omdat hij een grote boodschap heeft gedaan? Geen probleem: de flessenwarmer houdt de voeding op de juiste temperatuur. Dus ook als je wat later beneden komt, kan je baby meteen ‘aanvallen’.
 

Soorten flessenwarmers

Er bestaan verschillende soorten flessenwarmers: basismodellen die slechts opwarmen, maar er zijn ook varianten die flessen en speentjes kunnen steriliseren. Ook kan er een ontdooifunctie op zitten (handig als je je gekolfde melk in de vriezer bewaart) en zijn er flessenwarmers die je in de auto kunt gebruiken. Zo kun je ook onderweg de voeding veilig opwarmen.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

 

Wij zetten een aantal fijne flessenwarmers voor je op een rij:
 

Philips Avent

handige-flessenwarmers

In drie minuten maakt deze flessenwarmer van Philips de voeding voor je kindje perfect klaar. Omdat de melk bij het opwarmen de hele tijd circuleert, ontstaan er geen hete plekken en wordt de melk dus geleidelijk warm.

Ook zit er een ontdooifunctie op, waardoor je de melk uit de vriezer sneller ontdooit dan onder de kraan of in de koelkast.

Koop ‘m hier.

 

NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus

handige-flessenwarmers

Ga je veel op pad en wil je de voeding voor je kind in de auto kunnen opwarmen? De NUK Thermo Express Plus sluit je gemakkelijk aan en daarna giet je er wat water in. Zet de fles in het mandje in het apparaat en binnen anderhalve minuut heb je een veilig en perfect opgewarmde voeding.

Je koopt ‘m hier.

 

Alecto

handige-flessenwarmers

Drie functies in één: deze flessenwarmer van Alecto kan voeding verwarmen en ontdooien en flessen en speentjes steriliseren. Op de display zie je hoe lang de bereiding nog duurt en als de gewenste temperatuur bereikt is, schakelt-ie automatisch uit.

Bestel ‘m hier.

 

Dr Brown’s

handige-flessenwarmers

Als je baby eenmaal aan z’n eerste hapjes begint en je potjesvoeding in huis haalt, is het wel zo handig als je het potje meteen kan opwarmen in de flessenwarmer die je al een aantal maanden gewend bent.

Dat kan met dit model van Dr Brown’s: zet het potje erin, selecteer één van de voorgeprogrammeerde warmte-instellingen en dan hoef je alleen nog maar even te wachten.

Hij is trouwens geschikt voor alle Dr. Brown’s flessen, maar ook de meeste andere flesmerken kunnen erop.

Hier koop je ‘m.

 

Beurer

handige-flessenwarmers

De fles of of het voedingspotje is nogal warm als het apparaat z’n werk heeft gedaan. Met deze flessenwarmer van Beurer hoeven je vingers niet te schrikken, want je haalt de fles of het potje er gemakkelijk uit met een lifter.

Geschikt voor alle gangbare flessen en potjes.

Bestel de flessenwarmer hier.