5x handige flessenwarmers

29.04.2021 10:02
flessenwarmers baby Beeld: Shutterstock

Met één van deze flessenwarmers verwarm je in een mum van tijd de kunst- of flesvoeding, zodat je baby niet lang hoeft te wachten als hij honger heeft. 

Wist je dat een flessenwarmer de babyvoeding niet alleen op de juiste temperatuur brengt, maar ook een tijdje houdt? Kun jij mooi even zijn luier verschonen zonder dat je de voeding daarna weer opnieuw moet verwarmen. Andere voordelen van flessenwarmers vind je hier.
 

Ben je van plan er één aan te schaffen? Wij hebben alvast een aantal fijne modellen voor je op een rij gezet:
 

Philips Avent

In drie minuten maakt deze flessenwarmer van Philips de voeding voor je kindje perfect klaar. Omdat de melk bij het opwarmen de hele tijd circuleert, ontstaan er geen hete plekken.

Ook zit er een ontdooifunctie op, waardoor je de melk uit de vriezer sneller ontdooit dan onder de kraan of in de koelkast.

– Past in iedere keuken
– 16 x 14 x 15 cm
– Verwarmt geleidelijk

Wees er snel bij, want de flessenwarmer is nu in de aanbieding

 

 

NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus

Ga je veel op pad en wil je de voeding voor je kind in de auto kunnen opwarmen? De NUK Thermo Express Plus sluit je gemakkelijk aan en daarna giet je er wat water in. Zet de fles in het mandje in het apparaat en binnen anderhalve minuut heb je een veilig en perfect opgewarmde voeding.

– Modus ‘huis’ of ‘auto’
– Beschermt tegen oververhitting
– Schakelt automatisch uit

Koop de flessenwarmer nu met bijna 50% korting

 

Lees ook:
‘Mijn zoon weigerde de fles, maar de oplossing was simpeler dan ik dacht’ >

 

Alecto

Drie functies in één: deze flessenwarmer van Alecto kan voeding verwarmen en ontdooien en flessen en speentjes steriliseren. Op de display zie je hoe lang de bereiding nog duurt en als de gewenste temperatuur bereikt is, schakelt-ie automatisch uit.

– Verwarmt gelijkmatig
– Eenvoudig te bedienen
– Voorgeprogrammeerde verwarmtijden

Koop de flessenwarmer hier

 

Dr Brown’s

Als je baby eenmaal aan z’n eerste hapjes begint en je potjesvoeding in huis haalt, is het wel zo handig als je het potje meteen kan opwarmen in de flessenwarmer die je al een aantal maanden gewend bent.

Dat kan met dit model van Dr Brown’s: zet het potje erin, selecteer één van de voorgeprogrammeerde warmte-instellingen en dan hoef je alleen nog maar even te wachten.

– Geschikt voor alle Dr. Brown’s flessen
– Met warmhoudstand
– 25 x 16 x 27 cm

Bestel deze fijne flessenwarmer hier

 

Beurer

De fles of of het voedingspotje is nogal warm als het apparaat z’n werk heeft gedaan. Je haalt de fles of het potje er gemakkelijk uit met een lifter.

– Geschikt voor alle gangbare flessen en potjes
– Met tiptoetsen
– Gelijkmatige verwarming

Klik hier en hij wordt morgen gratis thuisbezorgd

 

 

Lees ook
Babyvoeding: wanneer geef je wat? >