activiteiten-kerstvond

Je kunt natuurlijk voor de zoveelste keer het gourmetstel uit de kast trekken, maar er is op kerstavond nog veel meer leuks te doen. Bekijk dit lijstje maar.

ARTIS

Zo is er in ARTIS een speciaal programma: waarom vieren we kerst met een kerstboom en wat doen die kaarsjes en ballen er eigenlijk in? Tijdens de live-voorstelling in het Planetarium leer je het. Ook wordt er een exclusieve rondleiding in het donker gegeven. Prijs: € 24,95 (€ 14,95 voor ARTIS-leden).

More content below the advertising

 

Kerstmarkt

Of bezoek een leuke kerstmarkt - vergaap jij je met een glühwein in je hand aan de tentjes vol kerstprullaria, terwijl je kinderen hun ogen uitkijken bij de levende kerststal. Van Leiden tot Breda: het leukste aanbod vind je hier.

 

Kerst in de zon

Oké, je moet wel héél snel zijn met boeken, maar het heeft wel wat, kerst vieren in de zon. Wij selecteerden de mooiste bestemmingen voor je.

 

Lees ook
Kijktip: Feelgood kerstreclame met twee teddyberen >

 

Kerstknutselen

Liever thuis blijven? Kan natuurlijk ook. Knutsel dan bijvoorbeeld wat leuks voor eerste en tweede kerstdag - kan je mooi uitdelen tijdens het kerstdiner. Hier vind je een paar leuke knutseltips.

 

Kerstspelletjes

Sneeuwpop gooien, Rudolph Prikje, Ganzenbord of het Kerstdoolhof, daar kan geen vijfgangendiner tegenop.

 

Kerstfilms

En voor een ieder die het liever wat rustiger aan doet, kun je ook gewoon een heerlijke kerstfilm opzetten. Hier zie je wat er zoal op tv te zien is de 24e.

 

All You Need is Love

getrouwd verliefd op een ander

Last but not least, hoe cliché ook: niets lekkerder dan languit op de bank de All You Need is Love-kerstspecial kijken zodra je kinderen op bed liggen. Wijntje en tissues erbij en klaar ben je.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >