leukste-kerstmarkten-2018

Jij vergaapt je met een glühwein in je hand aan de tentjes vol kerstprullaria, je kinderen kijken hun ogen uit bij de levende kerststal. Ga met je gezin naar een van deze gezellige kerstmarkten in Nederland en jullie zijn de hele dag zoet.

Leiden

More content below the advertising

Leiden heeft als enige in Nederland een drijvende kerstmarkt. Op de kade zijn ook een kermis en schaatsbaan en als je wilt, kun je een rondvaart maken om Leiden vanaf het water te bekijken. Ook is er een podium waar dagelijks muziek wordt gemaakt. 14 t/m 25 december

 

Den Haag

In Den Haag doen ze het tijdens de Royal Christmas Fair net even anders en hebben ze een speciale kinderdag in het leven geroepen. Op de magische kinderkerstmarkt kunnen kinderen zich laten schminken, hun haar laten vlechten en vliegen in de draaimolen. 14 t/m 23 december

 

Lees ook
Viral video: kerstreclame spoort ouders aan vooral tijd met kinderen door te brengen >

 

Amsterdam

leukste-kerstmarkten-2018

Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI is er één om naar uit te kijken, want de organisatie belooft 'het ultieme kerstgevoel'. Schaats onder de lichtjes, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het vijftig meter hoge reuzenrad en warm op in de Winter Wellness met Sauna's en Jacuzzi's. 21 t/m 30 december.

 

Maastricht

Er is een schaatsbaan, een reuzenrad en alle chalets krijgen rode daken en worden mooi versierd. Redenen genoeg om een kijkje te nemen. 1 t/m 31 december.

 

Breda

Dit jaar is de binnenstad van Breda het decor van een nieuw, groots winterevenement: Betoverend Breda. Kerstmarkten, een schaatsbaan op de Grote Markt, lichtshows, het Begijnhof bij kaarslicht en nog veel meer. 14 december t/m 6 januari.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >