In samenwerking met Kek Mama

5 tips voor relaxte Paasdagen

27.03.2023 11:00

Nog even en het is weer Pasen. Heerlijk, drie dagen quality time met het gezin, vrienden en familie én natuurlijk een goed gevulde brunchtafel. Vul die maar vast met het Paasassortiment van PLUS. Extra tip: t/m 1 april gratis bezorging met de code PASEN*!

We hebben een paar fijne Paastips voor jou ter inspiratie:

  1. Om een week van tevoren vast in de stemming te komen kun je een Paastak versieren of een Paaskrans maken. Ook is konijnen knutselen een echte klassieker. Blijft leuk.
  2. Altijd goed: eieren verven. Verf een doosje gekookte eieren en verstop ze in de tuin. Na een zoektocht kunnen de eitjes aan op de brunchtafel opgegeten worden.
  3. Voor wat langer plezier: plant na het eieren zoeken wat lentebloeiers (bijvoorbeeld de Tuingroeiers van PLUS) in de tuin. Dat belooft een kleurig voorjaar.
  4. Maak een fijne voorjaarswandeling met het hele gezin. Geniet van de natuur, hopelijk het voorjaarszonnetje,  en laat de kinderen lekker uitrazen.
  5. Sluit af na de frisse neus met een passende familiefilm op de bank. Met  Hop, Peter Rabbit of The Easter Bunny zit je altijd goed.

Bestel je Paasboodschappen online zonder bezorgkosten

Ben jij ondertussen al lekker in de Paasstemming gekomen? Goed nieuws: want PLUS heeft een overheerlijk Paasassortiment. Zie hier.

En met de kortingscode PASEN* worden je PLUS boodschappen gratis bezorgd van 26 maart t/m 1 april 2023. Bestel met de PLUS app of op plus.nl.

 

* Uitgezonderd PLUS Express. Bezorging of ophalen op uiterlijk 1 april 2023.