In samenwerking met Kek Mama

Met deze tip zit jouw eyeliner altijd goed

02.05.2024 19:00
Bron: Cent Pur Cent’s

Duizenden wattenstaafjes en een paar honderd mislukte pogingen verder. Die zogenaamd “makkelijke” eyeliner tutorial leek eerder op een kunstproject gone wrong. Je ‘wing’ lijkt op een tijgerstreep, gecreëerd door je enthousiaste peuter.

Eyeliner is de kers op de taart van je make-up look. Het is de finishing touch die je ogen laat spreken. Maar als het op het aanbrengen ervan aankomt, voelt het alsof je een Picasso probeert te schilderen met je ogen dicht. Geen mooi fijn lijntje, maar eerder een abstract kunstwerk op je ooglid.

Lees ook – Wil je weten: dit zijn de beauty hacks van Yolanthe (en dit haar grootste blunder)

Waterdichte formule

Gelukkig voor ons is daar de redder in nood: de Cent Pur Cent Waterproof Eye Pencil Collectie. Dit is niet zomaar een oogpotlood, nee, dit is de Heilige Graal van de eyeliner wereld. Het combineert de precisie van een liquid eyeliner met het gemak van een potlood, allemaal verpakt in een waterdichte formule die zelfs een zwembadduik kan doorstaan. Volgens de grootste make-up goeroes is dit potlood een ware gamechanger. Van perfecte wings tot smokey eyes, dit potlood is de MVP van elke make-up liefhebber.

Bron: Cent Pur Cent

En alsof dat nog niet genoeg is, komt deze collectie in een kleurenspectrum waar de regenboog jaloers op zou zijn. Turquoise, diepblauw, crème, chocoladebruin – voor elke mood, elke gelegenheid, en elke outfit is er een kleur die perfect bij je past. Dus, vergeet die tijgerstrepen op je ooglid met de Cent Pur Cent Waterproof Eye Pencil Collectie.

Lees ook – Beautytips om je jonge look niet te verliezen, namens een moeder

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama